جمعه 27 تیر 1404

اجرای طرح جمع آوری خودرو های اسقاطی در تهران

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
اجرای طرح جمع آوری خودرو های اسقاطی در تهران

هادی علی احمدی، شهردار منطقه 13 تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس درباره اجرای طرح تحول نگهداشت شهر اظهارداشت: این طرح از ابتدای آذر در محلات اجرا شده و با توجه به احصا مسائل و مشکلات مربوط به خودرو های اسقاطی در معابر، نسبت به ساماندهی و جمع آوری این خودرو ها با همکاری معاونت خدمات شهری و محیط زیست و نواحی چهارگانه اقدام می شود.

وی افزود: همزمان با آغاز اجرای طرح تحول نگهداشت شهر، حدود10 دستگاه خودروی بلا صاحب و متوقف شده پس از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه کتبی جمع آوری و با همکاری پلیس راهور به پارکینگ منتقل شده است.

شهردار منطقه 13 تهران ادامه داد: با توجه به پیامد ها و آسیب های اجتماعی ناشی از توقف خودروی بلا صاحب و اسقاطی در محدوده که باعث ایجاد نارضایتی شهروندان و کاهش امنیت محلات می شود، این طرح تا پاکسازی کامل محدوده از این خودروها ادامه دارد

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده چنین مواردی با سامانه 137 تماس گرفته و ادرس خودرو رها شده را اعلام کنند.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید شهردار منطقه 13 تهران هادی علی احمدی اجرای طرح جمع آوری خودرو های اسقاطی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است