پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

اجرای 20 عنوان ویژه برنامه هفته کارگر در استان مرکزی آغاز شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
اجرای 20 عنوان ویژه برنامه هفته کارگر در استان مرکزی آغاز شد

اراک - ایرنا - اجرای 20 عنوان ویژه برنامه هفته کار و کارگر روز دوشنبه با مناسبت هفته کارگر در استان مرکزی آغاز شد.

«محمدتقی آبایی هزاوه» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: رویکرد اصلی برنامه‌های هفته کارگر امسال به‌دلیل شرایط کرونا، مجازی پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: تقدیر از مدیران و کارفرمایان تولیدکننده کالاهای ایرانی، تهیه بسته‌های کمک‌های مومنانه با همکاری سازمان بسیج کارگری استان مرکزی و برپایی نمایشگاه‌های مختلف مجازی ویژه جامعه کار وتولید استان، بخشی از برنامه‌های این هفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: تجلیل از کارگران جانباز و ایثارگر، تکریم خانواده‌های شهدای کارگر، غبارروبی مزار مطهر شهدا، برگزاری محفل انس با قرآن کریم، دیدار و تقدیر از زنان سرپرست خانوار کارگر، تبلبغات محیط شهری هفته کارگر و تقدیر از منتخبین سی و دومین جشنواره امتناع از کارگران، گروه‌های کار و واحدهای منتخب استانی در 11 اردیبهشت ماه جاری بهصورت ویدئوکنفرانسی با حضور رئیس جمهوری و برگزاری مسابقات ورزشی مجازی، از دیگر برنامه‌های این هفته است.

آبایی هزاوه اظهار داشت: کارگران نقش موثری در توسعه کشور برعهده دارند و تاثیرگذاری این قشر در تحقق افزایش بیش از پیش تولیدات داخلی بالاست.

وی تاکید کرد: کارگران از زحمتکش‌ترین اقشار جامعه هستند که در تمام عرصه‌ها حضور خود را به خوبی ثابت کرده‌اند.

از پنجم تا 11 اردیبهشت‌ماه به‌عنوان هفته کارگر در کشور نامگذاری شده است.

استان مرکزی با 12 شهرستان دارای یک میلیون و 480 هزار نفر جمعیت است.

*س_برچسب‌ها_س*