اخبار رادیو و تلویزیون | از اولین ویدئوی"آقازاده" و توصیههای کرونایی عمو پورنگ تا ابتلای صداوسیماییها به "کرونا" + فیلم
نخستین ویدئو از سریال جدید "آقازاده" به بهانه تولد استاد جمشید هاشم پور منتشر شد؛ داریوش فرضیایی با هشدار نسبت به اینکه بچهها را در معرض اخبار بحران "کرونا" قرار ندهیم و خبری منتشر شد که تعدادی از صداوسیماییها، "کرونا" گرفتهاند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، اخبار کوتاه رادیو و تلویزیون را در ادامه میخوانید:
رونمایی از نخستین ویدئوی سریال "آقازاده"
نخستین ویدئو از سریال جدید حامد عنقا و بهرنگ توفیقی به بهانه تولد استاد جمشید هاشمپور منتشر شد.
دوست داشتیم تولد استاد هاشم پور را در گروه و سر صحنه تبریک بگوییم اما حالا در روزهایی که کار به خاطر کرونا متوقف شده است با انتشار این ویدئو تولد استاد را تبریک میگوییم. به این امید که هرچه زودتر بتوانیم دور هم جمع بشویم و ادامه سریال را بسازیم.
هاشم پور 76 ساله در دومین تجربه سریالی خود نقش مرد قدرتمند پشت پرده داستان را ایفا میکند و چهرهای خاص و در سایه است.
این بازیگر باسابقه دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فجر را با فیلم «هیوا» از آن خود کرد و دو سال پیش با «دارکوب» سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را به دست آورد. «واکنش پنجم»، «قارچ سمی» و «مسافر ری» از دیگر آثار تحسین شده او پس از انقلاب به حساب میآیند.
بازیگران «آقازاده» عبارتند از امین تارخ، امیر آقایی، مهدی سلطانی، ثریا قاسمی، لعیا زنگنه، جمشید هاشم پور، سینا مهراد، دیبا زاهدی، سامیه لک، مسعود فروتن، سعید داخ و امین حیایی با حضور کامبیز دیرباز و هنرمندی نیکی کریمی، با حضور افتخاری محمدحسین لطیفی.
یشنهادهای عموپورنگ به کودکان در دوران قرنطینه
داریوش فرضیایی با هشدار نسبت به اینکه بچهها را در معرض اخبار این بحران قرار ندهیم و با مطرح کردن پیشنهادهایی برای سرگرمی کودکان در وضعیت قرنطینه، گفت: کودکانه و صادقانه این مبحث را برایشان توضیح بدهید.
داریوش فرضیایی که با برنامه «فرش بنفشه» رادیو ایران گفتوگو میکرد، گفت: خودم به شخصه به توصیه همه عزیزان به ویژه افرادی که صاحب نظر هستند از جمله دوستان پزشکم و کسانی که تلاش میکنند برای مردم و این اخبار را منتشر میکنند سعی کردم در این ایام در خانه بمانم. میدانید که امسال حال و هوای عید ما با قبل فرق دارد. میتوانیم از طریق تلفن یا در فضای مجازی برای دوست و آشنا و فامیل یا حتی نزدیکترین فرد زندگیمان پیام بفرستیم. اما به نظر من این دید و بازدیدها کم شود خیلی برای سلامتی ما و بزرگترهای ما واجب، مهم و تاثیرگذار است.
این مجری و برنامه ساز کودک در ادامه بیان کرد: از طرف دیگر، به نظر من باید از فضایی که پیش آمده است استفاده کنیم. سال متحول شده است، ما هم متحول شویم. نکات بهداشتی و ایمنی را رعایت کنیم تا هیچ اتفاقی برای نزدیکترین فرد خانواده و خودمان نیفتد. درست است که مدتی از این بیماری گذشته است، اما من اگر به این بیماری اشاره میکنم و بیشتر صحبتم در این باره است، چون کماکان درگیرش هستیم. من دوست دارم که جوری نشود که دو یا سه ماه آینده بگوییم ای کاش در خانه میماندیم. ای کاش نزدیکانمان را بیرون نمیبردیم. ای کاش به دیدن نزدیکان نمیرفتیم. همدیگر را نمیبوسیدیم. به هم دست نمیدادیم. طوری نشود که حسرت بخوریم که الان دیگر نیستند که ببوسیم یا بغلشان کنیم. باید رعایت کنیم.
او اظهار کرد: بچههایی که صدای من را میشنوند میگویم، بچهها عیدتان مبارک باشد. شما الان میتوانید کتاب بخوانید. بازیهای قشنگ را در خانه در این روزها تجربه کنید. زمان ما اینترنت نبود. بازیهای فکری مثل منچ و اسم فامیل بود. خیلی بازیهای قشنگ مثل قایم باشک بود که پدر و مادرها میتوانند با شما بازی کنند و به شما یاد بدهند. برای کتاب خواندن فرصت خوبی دارید. نقاشی کشیدن کاردستی درست کردن، بچهها در این روزها و در این فرصت پیش آمده میتوانید استعدادهایتان را کشف کنید. اصلا حوصلهتان سر نمیرود. چون دوست دارید در کنار پدر و مادر سالم بمانید. بچهها میدانید که بزرگترین دشمن ما بزرگترها این است که در معرض هوای آلوده و ویروس قرار بگیریم. برای شما هم اینطور است. اما پدر و مادر بیشتر در معرض خطر هستند. اگر بخواهند بیرون بروند یا شما را بیرون ببرند. شما قطعا دوست ندارید مامان یا بابا مریض شوند. شما هم بنابراین درست تصمیم بگیرید. تصمیمتان این باشد که در خانه بمانید. شاد و قبراق کارتون تماشا کنید. کتاب بخوانید و بازی کنید. از این طریق استفاده کنید از زمانی که برای شما فراهم شده است.
وی یادآور شد: من به عنوان کسی که با مادر زندگی میکنم، به انضمام یک پرستار که مادر دارد، اینطور وقت مادرم را پر میکنم که با آشناها صحبت میکنند. از طریق واتس اپ با برادر و خواهرها تماس تصویری برقرار میکنم و صحبت میکند و دلش باز میشود. تلویزیون تماشا میکند. کنار هم وقت میگذرانیم. خیلی خوب است و غیر از این نمیتوانیم کاری بکنیم. همین که بتوانیم احوال بزرگترها را تلفنی جویا شویم، حوصلهشان سر جایش میآید. ولی اگر بخواهیم اهمال کاری کنیم و فراموششان کنیم نمیشود. آنها تحت هیچ شرایطی بیرون هم نمیتوانند بروند و برای کارهای ضروری هم من باید بروم. او دلش میگیرد. بنابراین مسئولیت ما بیشتر میشود. کاری کنید که حوصله بچهها هم سر نرود. مادر من کسی است که خیلی سواد ندارد اما دوست دارد برایش کتاب بخوانم. یکسری فایلهای صوتی را برایش میگذارم گوش میکند و کیف میکند. سعی میکنم فضا را برایش آرام و دور از دغدغه فراهم کنم. از سوی دیگر حقیقت اینطور است که اجازه نمیدهم کسی به منزلمان بیاید. صادقانه بگویم رفت و آمد را محدود کردهام. ممکن است کسی نداند و مبتلا باشد. دلتنگی یک طرف اما نکات ایمنی و بهداشتی خیلی مهم تر است.
او همچنین درباره ایدههایش برای برنامهسازی در سال 99 گفت: قرار بود درگیر کاری بشویم و متاسفانه به خاطرکرونا که اتفاق افتاد دست نگه داشتیم. کار ما از یک شکل و شمایل تازهای برخوردار بود. جدیدتر بود. باید بعضی جاهایش را به قول خودمان بازنگری کنیم تا یک تغییراتی درآن ایجاد شود. اما مطمئن باشید که این بحث کرونا و بیماری فرصت خوبی شد تا همه کسانی که برنامه ساز هستند، ایدههای نو خلق کنند و به راه کارهای جدید دست پیدا کنند تا اگر روزی خدای نکرده اتفاقی از این دست بیفتد، باید چه کنیم تا مردم سرگرم شوند و سعی کنیم کمترین استرسی را به خودشان راه بدهند و در این میان بچهها فدا نشوند. چون بچه ها در آینده این روزها را فراموش نخواهند کرد. این را با بزرگ ترها میگویم که بچه ها را در معرض اخبار این بحران قرار ندهید. کودکانه و صادقانه این مبحث را برایشان توضیح بدهید. درست است ما ابعاد مختلفی از این بیماری را می شناسیم. ولی بچه ها هیچ چیزی درباره این ویروس نمی دانند. اگر قرار است توجیه شوند و یاد بگیرند با کلمات کودکانه و با زبان کودکانه از این خطر مطلعشان کنیم.
او در پایان گفت: سفره هفت سین را خودمان چیدیم. پارسال خودم چیدم، امسال هم خودم چیدم. مثل هر سال شادی و امید وجود دارد، فقط باید نکات بهداشتی را رعایت کنیم. هیچ تغییری نکرده است فقط باید رعایت کنیم. انسان با امید زنده است. باید به هم دلداری بدهیم و همراه هم باشیم. سبزه عید را مادرم سبز کردند، سبزه گندم گذاشتیم.
برنامه رادیویی «فرش بنفشه» به تهیه کنندگی زهرا قائدی و محمد اسماعیلپور هر روز ساعت 17 از رادیو ایران پخش میشود.
صداوسیماییها و ابتلا به کرونا
تعدادی از همکاران رسانه ملی که در خط مقدم آگاهیرسانی درباره ویروس منحوس کرونا خدمت میکردند، حین خدمت به این بیماری مبتلا شدهاند. خبری که پایگاه اطلاعرسانی صداوسیما منتشر کرد: در روزهایی که رسانه ملی وظیفه خود میداند با وجود همه دشواریها و ناملایمات برای ترغیب مردم به خانهنشینی همه همت خود را به کار گیرد، متاسفانه تعدادی از همکاران در این میدان جهاد رسانهای به ویروس منحوس کرونا مبتلا شدهاند.
روز گذشته محمد حسین رنجبران، مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی خبر داد عاطفه میرسیدی، سردبیر بخش خبری 20 سیما و مجری و خبرنگار باسابقه معاونت سیاسی صداوسیما به کرونا مبتلا شده است.
وی در فضای مجازی نوشت: «خانم دکتر میرسیدی که از روز اول برای آگاهیبخشی به مردم تلاش میکرد، گرفتار کرونا شده و قرنطینه خانگی است.... برمک بیات، سردبیر فرهنگی خبرگزاری (صداوسیما) هم چند روزی است در قرنطینه خانگی به سر میبرد. بروبچههای دیگری هم از بخشهای مختلف خبر درگیر این ویروس منحوساند، اما همه با تمام وجود به عشق مردم و ایران اسلامی ایستادهاند. خدا قوت»
سیدمهرداد سیدمهدی، رئیس خبرگزاری صداوسیما هم اعلام کرد 19 تن از همکاران خبرگزاری به کرونا مبتلا شدهاند. وی نوشت: «همکاران من در حالی که هنوز از فضای انتخابات بیرون نیامده بودند، در خط مقدم اطلاعرسانی و آگاهی بخشی در خصوص کرونا قرار گرفتند. بارها تا دل خطر یعنی بخش مراقبتهای ویژه هم رفتند. برای 19 نفر از همکاران در خبرگزاری صداوسیما که مبتلا به کرونا شدهاند، شفای عاجل مسئلت دارم.»
پیش از این، رئیس جمهور در پایان آخرین نشست هیئت دولت در سال 1398 با قدردانی از عملکرد رسانه ملی در روزهای کرونایی گفت: صداوسیما بار بسیار سنگینی را بر دوش گرفته است. رسانه ملی در کنار پزشکان و پرستاران، این روزها به یک بال مهم برای مبارزه با کرونا تبدیل شده است.
آیتالله علیرضا اعرافی، مدیر حوزههای علمیه هم در نامهای به دکتر علی عسکری، رئیس سازمان صدا و سیما با قدردانی از عملکرد رسانه ملی در روزهای کرونایی نوشت: وظیفه میدانم شخصا و بنام حوزههای علمیه از همه خدمات و مجاهدتهای ارزنده جناب عالی و همکاران شما در رسانه ملی و همه اصحاب رسانه و خبرنگاران گرامی تقدیر و تشکر کنم.
تمرین "قرنطینه" خانگی و تقویت روح مبارزه با "کرونا" در تلویزیون انتقاد تهیهکننده از توقف پخش "بریم بسازیم"/ رئالیتیشوی تلویزیونی که وارد روستا میشود بسته نوروزی رادیو و تلویزیون تسنیم / چهارم فروردین با "مهمان مامان" و "جاسوس نامرئی"استقبال مخاطبان از حضور مهران رجبی و رضا بنفشه خواه در صبح جمعه با شما
مهران رجبی و رضا بنفشه خواه که در ویژه برنامه گروه صبح جمعه در ایام نوروز با عنوان صبح عید با شما حضور پیدا کردند بسیار مورد اقبال مخاطبان رادیو ایران قرار گرفتند. مهران رجبی و رضا بنفشه خواه در پاسخ به تماسهای تلفنی و پیامکی مخاطبان بسیار طنازی کردند.
به گفته ساجد قدوسیان تهیه کننده و سردبیر برنامه صبح جمعه باشما قرار است این دو هنرمند طناز و پیشکسوت از این پس و بعد از تعطیلات نوروز با گروه صبح جمعه همکاری کنند. هم اکنون گروه صبح جمعه، ویژه برنامه نوروزی خود را با عنوان صبح عید با شما هر روز از ساعت09:30 به صورت زنده روی آنتن رادیو ایران میبرد.
انتهای پیام /