یک‌شنبه 4 آذر 1403

اخذ رتبه علمی برای یک نشریه دیگر از نشریات دانشگاه پیام نور

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
اخذ رتبه علمی برای یک نشریه دیگر از نشریات دانشگاه پیام نور

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیمی با عنوان اینکه اخذ رتبه علمی برای نشریات در راستای تحقق اهداف عالی دانشگاه در حوزه پژوهش قرار دارد، گفت: به همین منظور کوشش‌ها و پیگیری‌های فراوانی صورت گرفت و بر اساس ارزیابی و اعلام کمیسیون نشریات علمی کشور، این موفقیت برای نشریه Quran and Religious Enlightenment با اخذ رتبه علمی مصوب «ب» از ابتدای سال 1401 محقق شد. وی تصریح کرد: نشریه...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیمی با عنوان اینکه اخذ رتبه علمی برای نشریات در راستای تحقق اهداف عالی دانشگاه در حوزه پژوهش قرار دارد، گفت: به همین منظور کوشش‌ها و پیگیری‌های فراوانی صورت گرفت و بر اساس ارزیابی و اعلام کمیسیون نشریات علمی کشور، این موفقیت برای نشریه Quran and Religious Enlightenment با اخذ رتبه علمی مصوب «ب» از ابتدای سال 1401 محقق شد.

وی تصریح کرد: نشریه یادشده به صاحب امتیازی دانشگاه پیام نور قصد دارد با هدف گسترش مرز‌های دانش نظری و عملی در حوزه علوم اسلامی و با سردبیری علی محمد میرجلیلی و مدیرمسئولی سرکار خانم دکتر فهیمه کلباسی فعالیت خود را ارتقاء بخشد.

وی از پژوهشگران و اعضای علمی دانشگاه خواست با ارسال مقالات ارزشمند خود در ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه مشارکت کنند.

در دیدار رئیس دانشگاه پیام نور با اسقف اعظم آندژی یوزوویچ سفیر واتیکان در جمهوری اسلامی ایران مطرح شد. آغاز همکاری‌های مشترک بین دانشگاه پیام نور و دانشگاه‌های پاپ و کاتولیک در رم رئیس دانشگاه پیام نور و هیات همراه با اسقف اعظم آندژی یوزوویچ سفیر واتیکان در جمهوری اسلامی ایران دیدار کردند.

ابراهیم تقی زاده ضمن اعلام آمادگی دانشگاه پیام نور برای همکاری مشترک، تبادل استاد و دانشجو و برگزاری همایش‌های بین المللی با دانشگاه‌های پاپ و کاتولیک رم، به وجوه اشتراک دین اسلام و مسیحیت به عنوان ادیان الهی اشاره کرد و گفت: دین اسلام و مسیحیت هر دوبه دنبال آگاهی بخشی و بیداری مردم برای حرکت در مسیر خدامحوری هستند و این همکاری مشترک می‌تواند گامی در جهت گسترش آگاهی بخشی علمی و آکادمیک در بین دانشجویان و اساتید دو کشور باشد.

رئیس دانشگاه پیام نور افزود: دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی کشور ایران در سراسر این کشور گسترده شده و در 89رشته کارشناسی، 216 رشته کارشناسی ارشد و 53 رشته دکتری خدمات آموزشی گسترده‌ای را ارائه می‌کند.

وی با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور دارای 20 نمایندگی در خارج از کشور است و دانشجویانی از 57 کشور در این دانشگاه به تحصیل مشغول هستند، افزود: خدمات آموزشی در دانشگاه پیام نور هم به صورت حضوری و هم الکترونیکی قابل ارائه است.

دکتر تقی زاده با عنوان اینکه واتیکان مهد دین بزرگ مسیحیت است که اشتراکات بسیاری با دین اسلام و کشور جمهوری اسلامی ایران دارد افزود: دانشگاه پیام نور دارای رشته‌های مختلف؛ الهیات و معارف اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی، ادیان و عرفان و حقوق با گرایش‌های بین المللی، خصوصی و عمومی است و می‌تواند بستر همکاری‌های مشترک و موثر را به ویژه در حوزه‌های علمی، پژوهشی و تالیفات مشترک فراهم کند.

اخلاق دینی و خدامحوری اساس تمامی ادیان الهی است حجت الاسلام نبوی با عنوان اینکه اخلاق دینی و خدامحوری اساس تمامی ادیان الهی است، گفت: قرابت و نزدیکی بین دو کشور ایران و واتیکان بسیار زیاد است و با توجه به اینکه ادیان الهی و اخلاق دینی و مباحث معرفتی که وجه مشترک بین همه ادیان است، در دانشگاه پیام نور تدریس می‌شود، دانشگاه‌های پاپ مذهبی و کاتولیک کشور رم و دانشگاه پیام نور می‌توانند همکاری‌های موثر و مفیدی را با هم داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور افزود: اگر همه ادیان الهی در دنیا با اتحاد و یکپارچگی به وظایف و احکام خود و قوانین خود عمل کنند، اخلاق مداری و خدامحوری گسترش می‌یابد و مشکلات موجود در سراسر دنیا مرتفع می‌شود.

وی این همکاری مشترک را منشاء خدمات و آثار خیر برای آگاهی مردم دانست.

گفتگو‌های علمی، گامی درجهت آگاهی مردم و ریشه کنی جهل سفیر واتیکان در جمهوری اسلامی ایران گفتگو‌های علمی و آکادمیک بین دو کشور را گامی در جهت آگاهی مردم و ریشه کنی جهل دانست و گفت: کشور ایران بزرگ‌ترین کشور شیعی و اسلامی است و تعمیق گفتگو‌ها و تعامل دانشگاه‌هایی که دارای وجوه مشترک دین الهی هستند، نقش موثری در آگاهی مردم در مورد مسائل علمی و انسانی که از وظایف ادیان الهی است، خواهد داشت.

اسقف اعظم آندژی یوزوویچ سفیر واتیکان در جمهوری اسلامی ایران افزود: ناآگاهی و جهل ریشه مشکلات و فساد است که همکاری مشترک دو کشور متدین در زمینه‌های علمی و آکادمیک می‌تواند کمک کننده باشد.