پنج‌شنبه 30 مرداد 1404

ادعای حمله اسرائیل به یکی از مراکز وابسته به ایران

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
ادعای حمله اسرائیل به یکی از مراکز وابسته به ایران

‌سخنگوی وزارت خارجه به ادعای حمله به یکی از مراکز وابسته به ایران در سوریه واکنش نشان داد. سخنگوی وزارت خارجه به ادعای حمله به یکی از مراکز وابسته به ایران در سوریه واکنش نشان داد. کنعانی حمله رژیم صهیونیستی به مناطقی از خاک سوریه در بامداد امروز دوشنبه را محکوم کرد.

سخنگوی وزارت خارجه به ادعای حمله به یکی از مراکز وابسته به ایران در سوریه واکنش نشان داد.

کنعانی حمله رژیم صهیونیستی به مناطقی از خاک سوریه در بامداد امروز دوشنبه را محکوم کرد.

وی با بیان این که رژیم صهیونیستی برای انجام جنایت‌های خود حد و مرز قائل نیست و انجام جنایت‌های فرامرزی را در دستور کار قرار داده است، گفت: باید جامعه جهانی در برابر این اقدامات ماجراجویانه رژیم صهیونیستی، اقدام جدی و بازدارنده انجام دهد.

کنعانی همچنین با اشاره به ادعاهای مطرح شده از سوی برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه این رژیم در حمله بامداد امروز برخی از مراکز مرتبط با ایران در سوریه را مورد حمله قرار داده است، اظهار کرد: چنین چیزی را تایید نمی‌کنیم و بر اساس آنچه که منابع سوریه اعلام کرده‌اند رژیم صهیونیستی به مراکز سوری از جمله به یک مرکز تحقیقاتی که مربوط به ارتش سوریه بوده حمله کرده است.

--> هم اکنون دیگران می خوانند

بیشتر بخوانید

ادعای حمله اسرائیل به یکی از مراکز وابسته به ایران 2