دوشنبه 3 آذر 1404

ارائه خدمات درمانی در 32 درمانگاه، 2 بیمارستان موقوفه و 200 مرکز توانبخشی هلال‌احمر

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
ارائه خدمات درمانی در 32 درمانگاه، 2 بیمارستان موقوفه و 200 مرکز توانبخشی هلال‌احمر

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر در دیدار با رئیس موسسه خیریه کهریزک ضمن تشریح خدمات درمانی این مجموعه، بر افزایش تعامل بین جمعیت هلال احمر و موسسه خیریه کهریزک تاکید کرد.

پیمان نامدار معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر در این دیدار گفت: جمعیت هلال‌احمر، املاک و موقوفات زیادی دارد که خیرین در راستای ارائه خدمات بشردوستانه در اختیار جمعیت هلال‌احمر گذاشته‌اند.

وی با اشاره به این که 90 درصد از املاک در حوزه بهداشت و درمان از کمک خیران و موقوفات تامین شده است، ادامه داد: در این راستا با کمک خیران، 32 درمانگاه کوچک، بیمارستان نورافشار و مجتمع دارویی درمانی هلال ایران در خیابان جشنواره، 200 مرکز توانبخشی، 56 مرکز جامع و 11 مرکز تخصصی برای ارائه خدمات درمانی به افراد کم‌برخوردار فعالیت دارد.

معاون توانبخشی و بهداشت و درمان جمعیت هلال‌احمر افزود: دو بیمارستان نورافشار و جشنواره به تنهایی در ایام نوروز 1402، بیش از 65 هزار خدمت به هموطنان ارائه دادند.

وی گفت: در همین راستا، نیاز است که از ظرفیت‌های خیران در حوزه بهداشت و درمان استفاده شود، استفاده از ظرفیت‌های موسسه خیریه کهریزک می‌تواند ما را در این راه کمک کند.

نامدار با اشاره به این که افزایش تعامل جمعیت هلال‌احمر و موسسه خیریه کهریزک برای ارائه خدمات بهتر لازم و ضروری است، گفت: جمعیت نیاز دارد که از تجربیات موسسه خیریه در حوزه سالمندی استفاده کند.

رئیس موسسه خیریه کهریزک نیز از جمعیت هلال احمر خواست تا توان و تجربیات خود را در اختیار این موسسه قرار دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون