سه‌شنبه 6 آذر 1403

اراده رزمندگان برای آزادی خرمشهر مبتنی بر ایمان دینی و اعتقادی بود / خستگی‌ناپذیری فرماندهان به نیروها توان و انگیزه می‌داد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
اراده رزمندگان برای آزادی خرمشهر مبتنی بر ایمان دینی و اعتقادی بود / خستگی‌ناپذیری فرماندهان به نیروها توان و انگیزه می‌داد

یکی از همرزمان شهیدان صیاد شیرازی و آبشناسان در خصوص عملیات بیت‌المقدس گفت: رشادت‌ها و دلاوری‌های نیروها از یکسو، سخت‌کوشی، همت جهادی و خستگی‌ناپذیری افرادی نظیر شهید صیاد شیرازی و.... به نیروها توان و انگیزه می‌داد تا به کار خود ادامه دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قنبری از رزمندگان عملیات بیت‌المقدس و از همرزمان شهیدان صیاد شیرازی و آبشناسان در گفتگو با ندای تفرش در خصوص عملیات بیت‌المقدس گفت: پس از آزادسازی و تثبیت اهواز، آزادسازی خرمشهر در دستور کار قرار گرفت. شهر خرمشهر در تصرف بیش از 16 گروه مختلف بود که هرکدام منطقه‌ای از خرمشهر را تصرف کرده بودند.

قنبری اظهار کرد: با آغاز عملیات توسط نیروهای پاک‌سازی از طرف شهر اهواز، رزمندگان ایستگاه به ایستگاه پیشروی می کردند و مناطق آزاد می شدند. معمولا هر ایستگاهی بین 24 تا 48 ساعت طول می کشید تا بتوانیم هر ایستگاهی را از دست نیروهای دشمن آزاد کنیم.

وی با بیان این مطلب که دشمنان 19 ماه در خرمشهر حضور داشتند و تمام مواضع دفاعی لازم را احداث کرده و از سوی دیگرکسانی که قرار است شهر را آزاد کنند عده‌ای بودند که اراده مبتنی بر ایمان دینی و اعتقاد داشتند، افزود: رشادت‌ها و دلاوری‌های نیروها از یکسو، سخت‌کوشی، همت جهادی و خستگی‌ناپذیری افرادی نظیر شهید صیاد شیرازی و.... به نیروها توان و انگیزه می‌داد تا به کار خود ادامه دهند.

این جانباز شیمیایی جنگ تحمیلی ادامه داد: در مدت سه روز رشادت رزمندگان، به خرمشهر رسیدیم. اما صحنه‌های تخریب ناشی از گلوله و خمپاره در نقاط مختلف شهر، مشهود بود. همراه رزمندگان در بانک ملی شهر مستقر شدیم. اما قبل از آزادسازی، آن‌قدر گلوله و خمپاره بر سقف بانک اصابت کرده بود که آسمان دیده می‌شد. وسایل داخل بانک هم از بین رفته بود.

قنبری با اشاره به خوشحالی عموم مردم پس از آزادسازی خرمشهر، بیان کرد: صدام قبل از عملیات گفته بود که اگر ایرانی‌ها بتوانند خرمشهر را باز پس بگیرند کلید بصره را می‌دهد؛ البته دروغی بیش نبود! اهمیت این عملیات آن‌قدر بود که پس‌ازآن بازپس‌گیری خرمشهر صدام از مجامع بین‌المللی درخواست آتش‌بس کرد.

وی ادامه داد: این‌ها هیچ‌چیز نبود جز ایثار و گذشت امثال شهدا که افراد شاخصی بودند هرکدام از این شهدا خودشان رزمنده ساز بودند و در یک بازه زمانی کوتاه طریق‌القدس، فتح‌المبین و بیت‌المقدس را انجام دادند آن هم در اوج خستگی‌ناپذیری و این نشان از اراده می‌دهد.

رزمنده عملیات بیت المقدس خاطر نشان کرد: باید توجه داشت که روزی که خرمشهر آزاد شد و رزمندگان برای مرحله آخر عملیات بیت‌المقدس از شلمچه روانه شدند، 30 هزار عراقی در خرمشهر وجود داشت اما 12 ساعت بیشتر نتوانستند مقاومت کنند و 19 هزار نفرشان اسیر شدند لذا این جز در سایه ایمان و باور نمی‌تواند شکل بگیرد پس درنتیجه وقتی امام می‌فرمایند: «خرمشهر را خدا آزاد کرد» به همین امر اشاره دارند.

انتهای پیام /