از جدال و هیاهوی رسانه ای تاج و ماجدی تا سکوت معنادار عزیزمحمدی برای انتخابات فدراسیون فوتبال
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، قرار است 9 روز دیگر انتخابات فدراسیون فوتبال برگزار شود؛ مهدی تاج، میرشاد ماجدی و عزیزالله محمدی سه نامزد حاضر در این انتخابات هستند. برخی تصور میکنند رقابت اصلی بین تاج و ماجدی است. رقابت رسانهای و فرا رسانهای این دو نامزد نیز در روزهای اخیر به اوج رسیده است. حتی برخی مدعی هستند که رقابتی بین برخی نهادهای غیر فوتبالی که حامی این دو نامزد هستند نیز به وجود آمده است.
با این حال عزیزالله محمدی تا این لحظه از همه هیاهوها و حواشی به دور بوده و فقط نظارهگر رقابت رسانهای تاج و ماجدی است. دو نایب رئیس محمدی یعنی علی فتحالله زاده و محمدرضا کافی نیز فقط یک بار در همان روزهای اول مصاحبهای انجام دادند و بعد از آن روزه سکوت گرفتند. برخی از کارشناسان این سکوت را ناشی از شانس کم عزیزمحمدی برای برنده شدن در انتخابات میدانند اما برخی دیگر میگویند این سکوت میتواند آرامش قبل از طوفان باشد! سکوتی پرمعنا برای برقراری ارتباطی موثر و مثبت با اعضای مجمع عمومی فدراسیون فوتبال، در این روزهای پرالتهاب که طرفداران رسانهای تاج و ماجدی مدام تلاش میکنند با انواع و اقسام ترفند ها رقیب را از میدان به در کنند عزیزمحمدی فقط تماشاگر است!
روزی نامه کمیته بدوی انتخابات فدراسیون فوتبال خطاب به میرشاد ماجدی منتشر میشود که از او خواسته شده در مورد تضاد منافع و برخی اقداماتش توضیح بدهد و روز دیگر بحث پروندههای قضایی نامزد دیگر مطرح میشود و نام مهدی تاج در برخی پروندهها نظیر تخلفات فولاد مبارکه به میان می آید. یا غرامت سه میلیون یورویی به ویلموتس، همین شرایط بیانگر اوضاع پرالتهاب دو نامزد انتخابات است.
در این شرایط عزیز محمدی در آرامش و سکوت فعالیت میکند و گفته میشود او برنامههایش برای اداره فدراسیون فوتبال را از طریق فضای مجازی برای اعضای مجمع ارسال میکند و امیدوار است که اعضای مجمع بیش از هیاهو و جو رسانهای به برنامه نامزدها توجه کنند که در آنصورت برنامهاش را از دو نامزد دیگر کاملتر میداند.
در هر صورت یک سناریو دیگر هم ممکن است در انتخابات فدراسیون فوتبال رخ بدهد اینکه مهدی تاج یا میرشاد ماجدی یا هردو به خاطر برخی مسایل عنوان شده از انتخابات فدراسیون فوتبال کنار گذاشته شوند در آنصورت شانس عزیز محمدی برای انتخابات چندین برابر می شود.
به هر حال عزیزمحمدی حتی از رسانهها که رابطه خیلی خوبی هم با آنها دارد دوری کرده این استراتژی میتواند برای دو نامزد پرهیاهوی انتخابات کمی دلهرهآور باشد. بخصوص اینکه بدانیم مردم عادی قرار نیست در انتخابات فدراسیون فوتبال رای بدهند و این خواص و اعضای مجمع عمومی فدراسیون فوتبال هستند که از بین این سه گزینه یکی را برای ریاست فدراسیون فوتبال انتخاب خواهند کرد.
رئیس آینده فدراسیون فوتبال از هر نظر شرایط ویژهای دارد، اینکه او بعد از انتخاب شدن کمتر از 100 روز دیگر باید تیم ملی را برای حضوری قدرتمندانه در سیاسی ترین گروه جام جهانی آماده کند و تیم ملی را به مصاف آمریکا، انگلیس و ولز بفرستد.
بنابراین برنامه نامزدها برای حل مشکلات و چالشهای پیش روی فدراسیون و تیم ملی میتواند بسیار مهمتر از هیاهوی رسانهای خواهد بود.
انتهای پیام /