شنبه 20 بهمن 1403

از صاعقه های وحشتناک در هند و کشته شدن 750 نفر تا باران و سیلاب بی سابقه در امارات متحده عربی + ویدئو

وب‌گاه 55 آنلاین مشاهده در مرجع
از صاعقه های وحشتناک در هند و کشته شدن 750 نفر تا باران و سیلاب بی سابقه در امارات متحده عربی + ویدئو

طبق اعلام اداره هواشناسی هند، از ماه آوریل (اواسط فروردین) تاکنون در نتیجه صاعقه نزدیک به 750 نفر در این کشور جانشان را از دست داده‌اند. بارش شدید باران و جاری شدن سیل در شرق امارات متحده عربی خسارت‌هایی برجای گذاشته است.

الفجیره واقع در شرق امارات متحده عربی چهارشنبه شاهد بارش بی سابقه باران و جاری شدن سیل در این منطقه بود.

دانلود ویدیو بارش شدید باران و جاری شدن سیل در شرق امارات متحده عربی خسارت‌هایی برجای گذاشته است.

امارت رأس الخیمه، شهر بندری خورفکان، مناطقی در ام القیوین، شارجه و عجمان نیز بارش‌های شدید باران باعث جاری شدن سیل در این مناطق شده است. بارش‌های شدید موسمی در کشور عمان و جنوب ایران نیز طی روزهای گذشته باعث وقوع سیل شد و خسارت‌های جانی و مالی برجای گذاشت.

دانلود ویدیو

در شرایطی که نتایج تحقیقات علمی از افزایش دمای هوا و تاثیرات ناگوار آن بر تغییرات اقلیمی حکایت دارد، صاعقه در هند مرگبار شده است. شبکه «اسکای نیوز» انگلیس، روز پنجشنبه (امروز) از تلفات صاعقه در فصل باران‌های موسمی در مناطق شمالی شبه قاره هند از قبیل ایالت «اوتار پرادش» خبر داد.

بنا بر گزارش این رسانه، با کشته شدن هفت نفر در شمال هند تعداد تلفات هفته جاری در شمال هند در نتیجه اصابت صاعقه به 49 نفر افزایش یافته است.

بنا بر گزاش اسکای نیوز، همه این هفت نفری که کشته شدند در ایالت اوتار پرادش جان خودشان را از دست دادند. اغلب قربانیان، کشاورزان روستایی بودند که در جریان بارش‌های موسمی سعی کردند در میان درختان پناه بگیرند. به گفته مقام‌های هند، چهار تن از کشته‌شدگان، اعضای یک خانواده بودند.

به نوشته اسکای نیوز، در فصل جاری بارش‌های موسمی در هند تا کنون تعدادی افرادی که در نتیجه صاعقه قربانی شده‌اند، از میزان افرادی که در نتیجه سیل جان داده‌اند، بیشتر شده است.

طبق اعلام اداره هواشناسی هند، از ماه آوریل (اواسط فروردین) تاکنون در نتیجه صاعقه نزدیک به 750 نفر در این کشور جانشان را از دست داده‌اند.

شبکه اسکای نیوز در بخشی از گزارش خود به موضوع تغییرات آب و هوایی و اقلیمی در جهان اشاره کرده است.

طبق این گزارش، «تحقیقاتی وجود دارد که نشان می‌دهد افزایش دما به اندازه یک درجه، تعداد صاعقه‌ها را تا 12 درصد افزایش می‌دهد. تصور می‌شود که آلودگی میزان صاعقه را افزایش می‌دهد».