پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

استاندار قزوین: ارتباط بسیار خوبی بین رسانه‌ها و دولت در استان برقرار است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
استاندار قزوین: ارتباط بسیار خوبی بین رسانه‌ها و دولت در استان برقرار است

قزوین - ایرنا - استاندار قزوین گفت: امروز ارتباط بسیار خوبی بین رسانه‌ها و دولت در استان برقرار است که موجب شده کمترین اخبار منفی در سطح استان منتشر شود.

هدایت الله جمالی پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این موضوع نشان می‌دهد حتی منتقدان دولت نیز در این امر بسیار منصفانه رفتار کرده و مصالح کشور و نظام و وضعیت و شرایط امروز را به خوبی درک می‌کنند.

وی اضافه کرد: موضوع مهمی که همه ما باید به آن توجه کنیم و یک توصیه جدی از سوی مقام معظم رهبری در رهنمودهای اخیرشان بوده، مساله انسجام و وحدت ملی است.

جمالی پور گفت: خوشبختانه این مساله در استان به صورت جدی مورد توجه است و رسانه‌ها اخبار مایوس کننده ای که مردم را از مسوولان دور بکند منتشر نمی‌کنند.

استاندار قزوین گفت: ما همه سوار یک کشتی هستیم و دولت بخشی از نظام است و حذف دولت یعنی حذف نظام و آسیب به کل مجموعه حاکمیت بنابراین باید توجه کنیم که دولت، قوه قضاییه و مجلس بخشی از نظام هستند و توجه نکردن به آنها بی توجهی به نظام است.

وی با بیان اینکه ارکان نظام جمهوری اسلامی از همین اجزا تشکیل می‌شود، افزود: ما حتما باید در حرف، صحبت و سخن خود مصلحت نظام را توجه کرده و نکته ای را منتشر و اعلام نکنیم که یک گرفتاری برای نظام ایجاد شود.

استاندار قزوین با بیان اینکه نباید اختلاف سلیقه با افراد موجب ضرر به نظام شود، افزود: خوشبختانه وجود این انسجام و وحدت در استان، قابل تقدیر است، هرچند اختلاف سلیقه در مدیران و مسوولان وجود دارد که امری طبیعی است.

جمالی پور خاطرنشان ساخت: وقتی اختلاف به عناد تبدیل شود مایه ذلت و بدبختی است ولی اختلافی که برای ساختن جامعه بهتر و استفاده بهتر از امکانات باشد یک فرصت است و باید قدردان آن بود.

وی ضمن تشکر از رسانه‌ها و مسوولان اطلاع رسانی استان، افزود: انتظار داریم همه در مسیر وحدت و انسجام حرکت کرده و برای هم افزایی بیشتر دست به دست هم بدهیم تا برای آباد کردن استان تلاش کنیم.

استاندار قزوین گفت: رسانه‌ها به عنوان رابط میان حکومت و مردم باید بیشتر به فکر حفظ وحدت در جامعه باشند و از انتشار اخبار و مطالبی که موجب خدشه به این امر شود خودداری کنند.

وی با اشاره به وضع محدودیت‌های برای حضور اصحاب رسانه در برنامه‌های خبری، گفت: گاهی برای صیانت از جان همدیگر تصمیماتی در شرایط کرونا می‌گیریم و محدودیت‌هایی را برای حضور رسانه‌ها در برنامه‌های خبری قایل می‌شویم که همه فقط به منظور پاسداشت سلامت خود خبرنگاران و رسانه‌های استان است و باید به این مساله توجه کرد.

*س_برچسب‌ها_س*