پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

استاندار قزوین: شرایط برای فعالیت تولیدکنندگان تسهیل شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
استاندار قزوین: شرایط برای فعالیت تولیدکنندگان تسهیل شود

قزوین - ایرنا - استاندار قزوین گفت: تولیدکنندگان و صنعتگران در این شرایط سخت اقتصادی مجاهدان و رزمندگان عرصه تولید کشور هستند و باید با عزم جدی مدیران، شرایط را برای فعالیت آنها تسهیل کنیم.

هدایت الله جمالی پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از وظایف مهم امروز مدیران، طبق فرموده مقام معظم رهبری، حمایت از تولید و کمک به جهش تولید است و ما حمایت از تولید و تحقق جهش تولید را در استان با جدیت پیگیری می‌کنیم.

وی افزود: امیدواریم بتوانیم در این شرایط سخت که تولیدکنندگان ما به عنوان یک مجاهد در حال تلاش هستند و زندگی، پول و عمر خود را صرف می‌کنند در کنار آنها قرار گرفته و شرایط را برای فعالیت آنها تسهیل کنیم.

استاندار قزوین گفت: باید امسال بسترهای توسعه را طوری تنظیم کنیم که واقعا در استان جهش تولید شکل بگیرد و بتوانیم با همکاری و همراهی بخش دولتی و خصوصی از واحدها صیانت کرده و وضعیت اشتغال را حفظ کنیم.

وی با تاکید بر حل مشکلات صنعتگران و واحدهای تولیدی استان، اضافه کرد: تصمیم گیری در مورد مشکلاتی که در اختیار استان است از قبیل مسایل برق، آب، گاز و... واحدهای تولیدی در سریعترین زمان اجرایی خواهد شد ولی تصمیم گیری در مورد مسایل خارج از عهده استان نیازمند زمان بیشتر و فرایند طولانی‌تری است.

جمالی پور با بیان اینکه استان قزوین از ظرفیت‌های زیادی در بخش‌های مختلف گردشگری، صنعتی و به ویژه کشاورزی برخوردار است، افزود: قزوین از استان‌های کشاورزی کشور است و باید در حوزه گلخانه در این استان، کارهای بزرگی را انجام دهیم.

وی گفت: باید بتوانیم حرکت جهاد کشاورزی و کشاورزان استان را در حوزه گلخانه بیشتر کنیم تا آینده کشاورزی استان را حفظ کرده و محصولات متنوع‌تری را با توجه به نیاز کشور و استان برداشت و صادرات نماییم.

*س_برچسب‌ها_س*