یک‌شنبه 8 شهریور 1405

استاندار: 99 سالی پرکار برای استان هرمزگان است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
استاندار: 99 سالی پرکار برای استان هرمزگان است

بندرعباس - ایرنا - استاندار هرمزگان گفت: درسالجاری که بنام جهش تولید نامگذاری شده، سالی پرکار در زمینه ساخت و ساز و احداث طرح‌های ملی وبزرگ در استان خواهدبود.

فریدون همتی روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: این طرح‌ها در حوزه‌های بهداشت ودرمان، مسکن، راه و شهرسازی، مدرسه سازی و آبرسانی است که افتخاری بزرگ در سطح ملی برای هرمزگان محسوب می‌شود. وی بیان داشت: یکی از مهم‌ترین این طرح‌ها بهره برداری از یکهزار و 700 تخت بیمارستانی در هرمزگان تا پایان دولت دوازدهم است. استاندار هرمزگان اظهارداشت: بیمارستان 531 تخت خوابی، بیمارستان شریعتی، بیمارستان کودکان و بیمارستان ستاره خلیج فارس بندرعباس و همچنین بیمارستان میناب از مهم‌ترین طرح‌های درمانی در دست اجرای استان است. وی یادآورشد: بیمارستان 531 تختخوابی بندرعباس که قراربود در سال 1402 تکمیل شود اما پیش بینی می‌شود با برنامه ریزی‌های صورت گرفته و جذب منابع ملی تا پایان سالجاری آماده بهره‌برداری شود. همتی خاطرنشان کرد: یکهزار و 920 میلیارد ریال امسال برای بیمارستان 531 تختخوابی بندرعباس و بیمارستان میناب از سوی رییس سازمان برنامه و بودجه کشور پیشنهاد شده است. وی گفت: همچنین اعتباری افزون بر 510 میلیارد ریال جهت ساخت و راه اندازی بخش‌های مراقبت‌های ویژه و تخت آی سی یو جدید در بیمارستان‌های هرمزگان و 36 میلیارد ریال جهت جذب 600 پرستار و کادر درمان تخصیص یافت.

ساخت 200 مدرسه در هرمزگان تا سال 1400

استاندار هرمزگان گفت: ساخت 200 مدرسه در قالب هزار و 600 کلاس درس در سراسر استان نیز تا پایان سال 1400 در دستورکار قرار گرفت. همتی ادامه داد: اعتبار مورد نیاز جهت احداث این فضاهای آموزشی پنج هزار میلیارد ریال است که دریک برنامه جهادی تا مهرماه سال 1400 به تدریج مورد بهره برداری قرار خواهدگرفت. وی بیان داشت: طبق توافق صورت گرفته 100 مدرسه با اعتبار 2 هزار و 500 میلیارد ریال توسط بنگاه های اقتصادی و خیران و 100 مدرسه دیگر نیز با اعتبار 2 هزار و 500 میلیارد ریال با جذب اعتبار از محل ردیف ملی سازمان نوسازی صورت می‌گیرد. وی اظهارداشت: همچنین با پیگیری صورت گرفته تا سال تحصیلی 1400 پرونده تمامی مدارس نیمه تمام مشارکتی در استان با تکمیل فضاهای یادشده بسته می‌شود. استاندار هرمزگان اظهارداشت: در هیچ دوره ای چنین اعتبار و رقمی برای ساخت مدارس در استان اختصاص نیافته؛ درحالی که میانگین سالانه در گذشته ساخت 20 تا 30 مدرسه بوده درحال حاضر با افزایش 10 برابری، نهضت مدرسه سازی درهرمزگان روبرو هستیم.

احداث 1100 واحد مسکونی در بافت فرسوده بندرعباس

استاندار هرمزگان همچنین از برنامه ریزی جهت ساخت یکهزار و 100 واحد مسکونی با هدف نوسازی بافت فرسوده در محله های اسلام آباد و گلکنی بندرعباس خبر داد. همتی گفت: طبق توافق صورت گرفته چهار و نیم هکتار زمین از سوی سازمان زمین و مسکن بازآفرینی هرمزگان برای ساماندهی محله های یادشده توافق شده و این طرح به شهرداری بندرعباس واگذار شده است. وی اضافه کرد: شهرداری بندرعباس در این زمینه مطالعات و طراحی خوبی را جهت احداث مسکن و ایجاد فضای سبز در این محلات انجام داده تا شاهد نوسازی بافت فرسوده در این منطقه باشیم. وی همچنین از مردم محله چاهستانی های بندرعباس و انبوه سازان نیز خواست تا مشارکت بیشتری برای نوسازی واحدهای مسکونی خود داشته باشند تا بتوانیم تا پایان امسال مجموعه‌های زیادی را در این محله شروع کنیم. استاندار هرمزگان اظهارداشت: 2 شهرک جدید نیز در منطقه جاسک و چارک طبق توافقی که با معاون وزیر راه و شهرسازی صورت گرفته، برای ساخت مورد بررسی و تصویب قرار گرفته است.

اختصاص 1860 میلیارد ریال اعتبار برای ساخت راه‌های بشاگرد

استاندار هرمزگان همچنین یادآورشد: با ابلاغ معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه وبودجه کشور به این استان یکهزار و 860 میلیاردریال اعتبار برای ساخت راه‌های شهرستان بشاگرد اختصاص یافت. همتی افزود: جاده محور پشت کوه به گافر به طول 92 کیلومتر و جاده محور زیرکوه گافر به طول 108 کیلومتر از جمله طرح‌هایی است که با استفاده از این اعتبارات در بشاگرد احداث خواهندشد. وی بیان داشت: امسال 310 کیلومتر راه شامل آسفالت 130 کیلومتر و بازگشایی 180 کیلومتر بازگشایی در بشاگرد احداث می‌شود. نماینده عالی دولت در استان هرمزگان ادامه داد: در زمینه آب شرب به بشاگرد نیز سرمایه گذاری‌های لازم صورت گرفته و از سد جگین آب به شهر سردشت تا گوهران و از سد سهران برای 55 روستای این شهرستان خط انتقال آب صورت گرفته است.

استاندار هرمزگان در چند هفته اخیر نشست‌های متعددی در سطح ملی با وزارتخانه‌ها و دستگاه های متولی جهت جذب اعتبارات برای اجرای طرح‌ها استان داشته که باید همه مسوولان استانی برای به ثمر نشستن این طرح‌ها بسیج شوند.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*