استان اصفهان
استان اصفهان
جبلی در نشست مجمع نمایندگان استان اصفهان در مجلس رویداد «ایران جان» را اعلام وفاداری صداوسیما به سند تحول در رسانه ملی و فرصتی برای تقویت همبستگی ملی دانست.
اصفهان - طرح احداث شهرک شیمیایی و معدنی در دریاچه نمک آران و بیدگل، پس از توقف به دلیل ملاحظات زیستمحیطی، بار دیگر در دستور کار جلسات استان اصفهان قرار گرفته است.
حضور اتباع افغانستانی در بازار کار ایران که از چهار دهه پیش آغاز شده، امروز به نقطهای رسیده است که بیش از 2.7 میلیون نفر از آنان در بخشهای مختلف صنعت، خدمات و کشاورزی مشغول به کارند؛ حضوری که هم فرصتهایی چون تأمین نیروی کار ارزان برای کارفرمایان ایجاد کرده و هم چالشهایی همچون رقابت فشرده با کارگران ایرانی و فشار بر دستمزدها را به همراه آورده است.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: متهمی که طی یک نزاع، مرد 49 سالهای را در شهر اصفهان به قتل رسانده بود کمتر از 7 ساعت در عملیات ویژه کاراگاهان پلیس آگاهی دستگیرشد.
پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران با همکاری پلیس اصفهان، محموله 20 کیلوگرمی مواد روانگردان گل را در یک عملیات مشترک از خودروی قاچاقچیان کشف و ضبط کرد.
اقتصادنیوز: جمعیت شاغلان افغانستانی در سال 1384حدود یکمیلیون نفر بوده که تا سال 1396با افتوخیز به حدود 1.5میلیون نفر رسیده است اما در ادامه رو به افزایش گذشته و در سال 1400روند صعودی پرقدرت آن شکل گرفته است بهگونهای که در سال 1402تعداد شاغلان افغانستانی در ایران از مرز 2.7میلیون نفر گذشته است.
اقتصادنیوز: فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرضا از شهادت پاسدار «محمد ثقفی» خبر داد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرضا از شهادت پاسدار «محمد ثقفی» خبر داد.
با حکم معاون وزیر اقتصاد، مدیر کل دفتر مرکزی حراست گمرک ایران منصوب شد.
پس از اجرای حکم اعدام یک شرور مسلح در سمیرم اصفهان، با هویت مهران بهرامیان، رسانههای ضدانقلاب مدعی شدند او و برادرش تنها به جرم سیاسی و شرکت در اعتراضات سال 1401 بازداشت و محکوم به اعدام شدند.
ماهانه 700 هزار مترمکعب آب از دریای عمان به پالایشگاه اصفهان وارد خواهد شد که این پروژه سهم موثری در پایدارسازی تأمین آب پالایشگاه و کاهش بارگذاری روی منابع آبی مرتبط با زایندهرود دارد.
در اواسط دهه 90 اولین نقشه احتمالی فرونشست زمین منتشر شد و در آن زمان استان اصفهان در معرض ریسک خطر قرار داشت و اکنون این ریسک به خطر واقعی فرونشست تبدیل شده، درحالیکه از سالهای قبل محققان در اینباره تحقیق و نتیجه آن را اعلام کردند و در این زمینه سکوت نکردند.
حکم اعدام مهران بهرامیان از اراذل و اوباش سطح یک شهرستان سمیرم و از عوامل شهادت شهید رضایی اجرا شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شامگاه دهم دیماه 1401، در یک اقدام تروریستی چند فرد مسلح در منطقه سمیرم استان اصفهان به خودرو ماموران حافظ امنیت حمله کردند. در پی این اقدام تروریستی شهید رضایی از ناحیه سر هدف قرار گرفته و به شهادت رسید و تعدادی دیگر مجروح شدند. شهید رضایی 37 ساله بود و 2 فرزند از وی به یادگار مانده است. پس از وقوع این حمله تروریستی، دستورات ویژه قضایی جهت شناسایی...
مهران بهرامیان، اوباش سطح یک شهرستان سمیرم و از عوامل شهادت شهید رضایی پس از تایید حکمش در دیوان عالی کشور بامداد امروز اعدام شد.
حکم اعدام مهران بهرامیان از اراذل و اوباش سطح یک شهرستان سمیرم و از عوامل شهادت شهید رضایی اجرا شد.