پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

استقرار کارشناسان بهداشتی در 50 موکب استان اصفهان / زائران اربعین تزریق واکسن را به روزهای آخر موکول نکنند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
استقرار کارشناسان بهداشتی در 50 موکب استان اصفهان / زائران اربعین تزریق واکسن را به روزهای آخر موکول نکنند

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همه مدیران اجرایی و خدام موکب ها و زائران توصیه کرد حتما دو دوز واکسن را زده باشند و اگر از واکسن قبلی آن ها شش ماه گذشته است، تزریق دوز یاداور را به روزهای آخر موکول نکنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ حمید گله داری پیش از ظهر امروز در همایش موکب داران و مسئولان کمیته های ستاد اربعین استان اصفهان با تشکر از موکب داران اربعین در خدمت رسانی به عموم مردم و کمک رسانی به کادر درمان در ایام اوج گیری کرونا در کشور، اظهار کرد: این خدمت رسانی نشان داد موکب های اربعین ظرفیت عظیمی برای کشور هستند که می توانند در مواقع مختلف نقش آفرینی کنند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پیرامون توصیه های بهداشتی در پیاده روی اربعین، عنوان کرد: اولین توصیه ما به همه مدیران اجرایی و خدام موکب ها و زائران این است که حتما دو دوز واکسن را زده باشند و اگر از واکسن قبلی آن ها شش ماه گذشته است، دوز یادآور را تزریق کنند.

وی ادامه داد: ما در همه مراکز درمانی خود دو واکسن سینوفارم و پاستوکواک را که مورد تایید کشور عراق هم هست تهیه کردیم و نیازی نیست برای دریافت واکسن به مراکز خاصی مراجعه کنید.

گله داری با بیان اینکه افراد واکسن خود را به دلیل عوارض به روزهای آخر موکول نکنند، عنوان کرد: افزایش کرونا در کشور عراق در حال حاضر بیشتر از ایران است و این آمار با مرگ و میر بالا همراه است؛ موکب داران موارد بهداشتی را در دستور کار خود قرار دهند و تهیه ماسک را برای عوامل و زائران در نظر بگیرند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه امسال در بیش از 50 موکب بزرگ کارشناسان بهداشت محیط مستقر می شوند، گفت: این کارشناسان بر روند رعایت موارد بهداشتی در موکب ها نظارت می کنند که جلوی بیمار شدن زوار گرفته شود.

وی ادامه داد: هر موکب یک رابط بهداشتی به دانشگاه علوم پزشکی معرفی می کنند که جلسات مشترک با آن ها در هفته آینده برگزار می شود.

گله داری با بیان اینکه 5 موکب با خدمات پزشکی از استان اصفهان داریم، تصریح کرد: اگر از موکب ها، کسانی هستند که تمایل دارند خدمات پزشکی ارائه دهند می توانیم متخصصان داوطلب را به آن ها معرفی کرده و بحث داروی این موکب ها را نیز با معاونت غذا و دارو هماهنگ کردیم و موکب های پزشکی بخشی از نیاز دارویی خود را از این طریق پیگیری کنند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اذعان کرد: یکی از معضلات کشور عراق مشکل وبا است که ما در سال های گذشته مشکلاتی در این زمینه داشتیم که با توجه به گرمای هوا و کم شدن آب بدن نیاز است مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه موکب دارانی که علاقه به موکب داری پزشکی دارند باید خدمات کامل پزشکی ارائه دهند تا شاهد مشکل در این زمینه نباشیم، گفت: ویروس کرونای فعلی نسبت به ویروس قبلی بیماری زایی بیشتری دارد که اگر هر یک از عزیزان دارای مشکلی در این زمینه بودند حتما موارد بهداشتی را رعایت کنند.

انتهای پیام /