اشراف کاملی بر مراکز اقامتی استان اردبیل داریم / پذیرش مسافر مساوی با پلمپ خواهد بود
جعفر بذری گفت: نظارت و اشراف کاملی بر مراکز اقامتی درسطح استان داریم ودرصورت فعالیت خانه های شخصی واسکان مسافر وعدم تمکین به مصوبات ستاد کرونا مجبور به پلمپ اینگونه مراکز خواهیم بود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفر بذری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سبلان ما، اظهار داشت: در راستای اعمال موارد پیشگیرانه، هتلها و مراکز اقامتی استان اردبیل تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود و بهره برداران هتل ها ومراکز اقامتی استان همکاری خوبی در این زمینه داشته اند که جای تشکر و قدردانی دارد.
وی افزود: بهره برداران هتل ها و مراکز اقامتی استان اردبیل، به عنوان اولین صنف در استان ودر سطح کشور بصورت خودجوش کسب و کار خود را تعطیل نمودند و ضرر وزیان مالی کلانی را در راستای حفظ سلامت مردم وگردشگران تقبل کردند.
رئیس جامعه هتلها و مراکز اقامتی استان اردبیل گفت: همانطور که پیشتر نیز گفته ایم، حفظ سلامت عمومی جامعه، خط قرمز فعالان گردشگری استان بوده وخواهد بود و در این خصوص با هیچ احدی تعارف نداریم.
وی تصریح کرد: اکیپهای مشترک نظارت وبازرسی ضمن نظارت و شناسایی مراکزی که پذیرش مسافر انجام دهند، سریعا از فعالیت مراکز متخلف جلوگیری بعمل خواهند آورد.
بذری گفت: در ایام نوروز و تا قبل از مهار ویروس کرونا، هتل ها ومراکز اقامتی و خانه های مسافر به هیچ وجه مجاز به پذیرش واسکان مسافر نیستند.
وی اظهار داشت: نظارت و اشراف کاملی بر مراکز اقامتی درسطح استان داریم و در صورت فعالیت خانه های شخصی و اسکان مسافر و عدم تمکین به مصوبات ستاد کرونا، ضمن اعلام لیست اینگونه مراکز که سلامت شهروندان را به خطر میاندازند، علیرغم میل باطنی مجبور به پلمپ اینگونه مراکز خواهیم بود.
رئیس جامعه هتلها و مراکز اقامتی استان اردبیل گفت: از اهالی محترم استان تقاضا داریم هرگونه موارد تخلف و پذیرش واسکان مسافر درمنازل شخصی و یا مراکز متخلف را از طریق سامانه پیامکی 3000720888 اعلام کنند.
انتهای پیام /