اشغالگران صهیونیست از یادآوری حماسه رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان همیشه هراس دارند
![اشغالگران صهیونیست از یادآوری حماسه رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان همیشه هراس دارند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1399/3/4/11955271_636.jpg)
رئیس مجلس شورای اسلامی با صدور پیامی آزادی سرزمینهای اشغالی جنوب لبنان را به سیدحسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان تبریک گفت.
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با صدور پیامی آزادی سرزمینهای اشغالی جنوب لبنان را به سیدحسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان تبریک گفت.
متن این پیام به شرح زیر است:
جناب آقای سیدحسن نصرالله
دبیرکل محترم حزبالله لبنان السلام علیکم و رحمالله و برکاته.
خرسندم سالگرد آزادی سرزمینهای اشغالی جنوب لبنان را به جنابعالی و رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان صمیمانه تبریک گویم.
بیست سال قبل در پنجم ماه می سال 2000 رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان حماسهای آفریدند که با گذشت سالها هنوز رهبران رژیم اشغالگر قدس از یادآوری آن وحشت داشته که معادلات نظامی سیاسی حاکم بر منطقه را دگرگون نمود. این واقعه نقطه درخشانی در تاریخ مبارزات مقاومت اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی بوده که پیامدهای بزرگ و شکوهمندی در منطقه در پی داشت.
فرصت را مغتنم شمرده از خداوند متعال توفیق و عزت روزافزون جنابعالی، رزمندگان مقاومت و ملت سرافراز لبنان را خواستارم.
علی لاریجانی
رئیس مجلس شورای اسلامی
انتهای پیام /