اصلاح شاخص بورس در نیمه ارتفاع 1.5 میلیون واحد
![اصلاح شاخص بورس در نیمه ارتفاع 1.5 میلیون واحد](https://econews.ir/files/images/content-large/33-1652092253.jpg?rev=20220509-15)
به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه بیش از 10میلیارد و 654میلیون سهم و حقتقدم بهارزشی بالغ بر 5هزار و 863میلیارد تومان در بیش از 669هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت 12هزار و 901واحدی در ارتفاع یکمیلیون و 540هزار و 141واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکتهای صنایع پتروشییم خلیج فارس، پالایش نفت بندرعباس و سرمایهگذاری تامین اجتماعی شد و در مقابل شرکتهای پالایش نفت تبریز، مبین انرژی خلیج فارس و پتروشیمی جم با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 5میلیارد و 700میلیون ورقه بهارزش 172هزار و 276میلیارد تومان در 365هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 107واحد افت کرد و در ارتفاع 21هزار و 95واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پلیمر آریا ساسول، صنعتی مینو و فرابورس ایران شد و در مقابل شرکتهای بیمه پاسارگاد، پتروشیمی زاگرس و سرمایهگذاری صبا تامین بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.