اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
اقتصاد آنلاین نوشت: علی شکوری راد، فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: هژمونی اندیشه آقای مصباح بر هژمونی اندیشه آقای مطهری در موضوع حکمرانی غلبه کرده است.
عصر ایران نوشت: غفوریفرد درباره انتخابات 88گفت: "رسما اعلام کردم به آقای مهندس میرحسین موسوی رأی دادم... آقای احمدینژاد برنده شده و این را هم میدانستم که این حرف برای من هزینه سیاسی دارد".
صویری از حسن غفوری فرد در کنار سید محمد خاتمی مشاهده می کنید.
عصر ایران نوشت: غفوریفرد بعد از پیروزی انقلاب دو بار و با فاصله 20 سال در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شد منتها با دو هدف متفاوت. نوبت اول در مهر 1360 و در حالی که امام خمینی منع کاندیداتوری روحانیون برای ریاست جمهوری را برداشت و حزب جمهوری اسلامی هم دبیر کل جدید خود (در پی شهادت دو دبیر کل طی دو ماه در تابستان 1360) را به عنوان نامزد معرفی کرد.
در سال 88 بی آنکه از موتلفه جدا شود و در عین اصولگرایی به میرحسین موسوی رای داد و در یک برنامه تلویزیونی در گرماگرم حوادث 88 هم مواضعی گرفت که شباهتی به ادبیات امثال اسدالله بادامچیان نداشت
عصر ایران نوشت: هر چند فعال سیاسی اصولگرا به طعنه از افزایش قیمت گوجه و خیار به رغم ادعای انتخاباتی ابراهیم رییسی درباره مرتبط نبودن قیمتها با برجام سخن میگوید ولی همچنان خود او هم در خطاست چون ربط دارند...
هر چند فعال سیاسی اصولگرا به طعنه از افزایش قیمت گوجه و خیار به رغم ادعای انتخاباتی ابراهیم رییسی درباره مرتبط نبودن قیمتها با برجام سخن میگوید ولی همچنان خود او هم در خطاست چون ربط دارند...
احمد بخشایش نماینده پیشین مجلس معتقد است دلیل افزایش قیمت دلار مردم هستند زیرا آنها در صفهای دلار کاری میکنند تا قیمت ارز افزایش یابد. او میگوید همینکه دولت آب و نان مردم را تامین میکند، کافی است.
رئیسجمهور در پیامی به هفتمین همایش ملی سلامت معنوی گفت: لازم به نظر می رسد مجموعه کادر آموزشی کشور اعم از آموزگاران دلسوز و دغدغهمند استادان محترم حوزه و دانشگاه طلاب و دانشجویان ارجمند و دانش آموزان عزیز کشورمان با مقوله سلامت معنوی آشنا شوند.
منوچهر متکی گفت: آمریکاییها یک پروژه 20 ساله برای ایران برنامه ریزی کرده بودند، و این اجماع جهانی که در اغتشاشات اخیر به وجود آمد هم در همین پروژه تعریف میشود، و در این اجماع جهانی فضا این گونه بود که مجموعه اطلاعاتی که به اینها میرسید این بود که کار ایران تمام است و چهار سال پیش هم جان بولتون این حرف را خیلی تند و بی پرده گفت؛ که مردم ایران 40 سالگی انقلاب را نمیبینند، و این موضوع...
فارس نوشت: افرادی که در این حوادث فریب خورده بودند تعدادشان از افرادی که عمدا علیه نظام کار می کردند بسیار کمتر بود و اغتشاش گران تعدادشان بسیار اندک بود و باید به این موضوع توجه کنیم.
اقتصادنیوز نوشت: عطریانفر می گوید: اکثریت نیرومندی از اعضای جبهه دوم خرداد نسبت به استعفای اقای بهزاد نبوی نظر مساعدی ندارند و قائل به آن هستند که مدیریت خود را ادامه بدهند؛ ولو اینکه برخی دیدگاه های رادیکال بین اعضای جبهه دوم خرداد با سلیقه اکثریت جبهه همراه نباشد.
به بهانه جویان میتوان گفت قبلا قابل درکتر بودید چرا که هم عطش قدرت اجرایی در کنار امکانات دیگر را داشتید و هم روزنامهها موج میساختند اما حالا که همه چیز دست خودتان است و مردم را از رسانههای داخلی به سوی تلویزیونهای بیرونی سوق دادهاید چرا ترک عادت نمیکنید؟
میرسلیم نماینده تهران در واکنش به محکومیتش در پی شکایت رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بعضی ها میخواهند برای آبروی خودشان از حیثیت بنده استفاده کنند.
عطریانفر درباره بازگشت عارف به ریاست جبهه اصلاحات بیان کرد: «ممکن است آقای عارف برگردند و این رجعت دور از ذهن نیست اما، بازگشت ایشان مستلزم آن است که آقای عارف قائل به پذیرش این مسئولیت باشند.»