اظهارات ویتکاف پس از آتشبس؛ خواهان توافق طولانی مدت با ایران هستیم

اقتصادنیوز: فرستاده ترامپ به خاورمیانه در خصوص روند مذاکرات با ایران موضع گیری کرد و گفت: خواهان توافق طولانی مدت هستیم.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه مدعی شد که مذاکرات با ایران امیدوار کننده است و آمریکا امیدوار است که به یک توافق طولانی مدت دست پیدا کند.
وی افزود: این مسأله به ایران و آمریکا بستگی دارد که بنشینند و به یک توافق دست پیدا کنند. ترامپ آشکارا گفته که خواهان توافق صلح فراگیر با ایران فراتر از آتش بس است.
خبر مرتبط عراقچی: تماسهای من با ویتکاف غیرمستقیم بود / چگونه به میز مذاکرهای برگردیم که اسرائیل و آمریکا نابودش کردهاند؟اقتصادنیوز: عباس عراقچی در پیامی خطاب به اروپاییها گفت: ایران چگونه به میز مذاکرهای برگردد که اسرائیل و آمریکا نابودش کردهاند؟
ویتکاف مجدداً مواضع تهدیدآمیز و گستاخانه آمریکا درباره ممانعت از غنی سازی اورانیوم از سوی ایران را مطرح کرد.
وی مدعی مذاکرات مستقیم و غیر مستقیم با ایران شد.
همچنین بخوانید ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید