جمعه 6 تیر 1404

اظهارات ویتکاف پس از آتش‌بس؛ خواهان توافق طولانی مدت با ایران هستیم

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
اظهارات ویتکاف پس از آتش‌بس؛ خواهان توافق طولانی مدت با ایران هستیم

اقتصادنیوز: فرستاده ترامپ به خاورمیانه در خصوص روند مذاکرات با ایران موضع گیری کرد و گفت: خواهان توافق طولانی مدت هستیم.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه مدعی شد که مذاکرات با ایران امیدوار کننده است و آمریکا امیدوار است که به یک توافق طولانی مدت دست پیدا کند.

وی افزود: این مسأله به ایران و آمریکا بستگی دارد که بنشینند و به یک توافق دست پیدا کنند. ترامپ آشکارا گفته که خواهان توافق صلح فراگیر با ایران فراتر از آتش بس است.

خبر مرتبط عراقچی: تماس‌های من با ویتکاف غیرمستقیم بود / چگونه به میز مذاکره‌ای برگردیم که اسرائیل و آمریکا نابودش کرده‌اند؟

اقتصادنیوز: عباس عراقچی در پیامی خطاب به اروپایی‌ها گفت: ایران چگونه به میز مذاکره‌ای برگردد که اسرائیل و آمریکا نابودش کرده‌اند؟

ویتکاف مجدداً مواضع تهدیدآمیز و گستاخانه آمریکا درباره ممانعت از غنی سازی اورانیوم از سوی ایران را مطرح کرد.

وی مدعی مذاکرات مستقیم و غیر مستقیم با ایران شد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
اظهارات ویتکاف پس از آتش‌بس؛ خواهان توافق طولانی مدت با ایران هستیم 2