یک‌شنبه 5 مرداد 1404

اعتراف سنگین درباره حمله ایران به پایگاه العدید آمریکا / شلیک 30 موشک پاتریوت برای رهگیری 14 موشک ایران!

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
اعتراف سنگین درباره حمله ایران به پایگاه العدید آمریکا / شلیک 30 موشک پاتریوت برای رهگیری 14 موشک ایران!

طی حمله موشکی ایران به بزرگترین پایگاه آمریکا در منطقه برای رهگیری 14 موشک ایرانی 30 موشک پدافندی پاتریوت شلیک شد.

نیوزویک به نقل از محققان اندیشکده یهودی امنیت ملی آمریکا، هزینه این تعداد موشک پدافندی برای تقابل با موشک‌های ایرانی را 111 میلیون دلار عنوان کرد.

این در حالی است که پیشتر گزارش‌های خبری با استناد به تصاویر ماهواره‌ای اقشاء کرده بود که موشک های ایرانی توانسته بودند با عبور از این پدافند، به یک گنبد ژئودزیک که محل استقرار تجهیزات مورد استفاده آمریکا برای ارتباطات امن است را مورد اصابت قرار دهند.

گنبد ژئودزیک یک سازه کروی یا نیم کره است که از شبکه‌ای از مثلث‌های به هم پیوسته تشکیل شده و در داخل آن تجهیزات راداری و ارتباطی قرار دارند.

نیوزویک در عین حال به نقل از سران نظامی آمریکایی گزارش داد که حمله موشکی ایران به مواضع ارتش آمریکا در پایگاه هوایی العدید قطر که در تلافی حمله آمریکا به مراکز هسته‌ای ایران انجام شد، موجب شد تا عملیات بی‌سابقه‌ای پدافند هوایی در میدان فعال شود.

این نشریه با اشاره به این که این مقامات ارشد نظامی آمریکا افشاء کرده‌اند که واحدهای پدافند موشکی پاتریوت از کره جنوبی و ژاپن در پایگاه مستقر شده بودند، نوشت که واحدهای پدافندی پاتریوت در منطقه شمال شرق آسیا که خود را برای تقابل با حملات چین و کره‌شمالی آماده می‌کنند در این تجربه تقابل در منطقه خاورمیانه، درس‌های ارزشمندی فراگرفتند.

نیوزویک نوشت این امر از این جهت مهم است که ژاپن و کره جنوبی با تهدیدات فزاینده موشکی کره شمالی مواجه هستند ضمن این که چین هم در حال توسعه زرادخانه دوربرد خود است و می‌تواند پایگاه‌های آمریکا در ژاپن را هدف قرار دهد. آمریکا 55 هزار نیرو در ژاپن و 28 هزار و 500 نیرو در کره جنوبی دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.