دوشنبه 23 تیر 1404

اعزام 35 مددجوی دختر تهرانی به جشنواره ملی جهش یاس

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
اعزام 35 مددجوی دختر تهرانی به جشنواره ملی جهش یاس

معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان تهران از اعزام 35 نفر از مددجویان تحت حمایت برای حضور در جشنواره ملی «جهش یاس» به مشهد خبر داد.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان تهران از اعزام 35 نفر از مددجویان تحت حمایت برای حضور در جشنواره ملی «جهش یاس» به مشهد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی سلامی، معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران، با اعلام این خبر گفت: 35 نفر از مددجویان دختر تحت حمایت در قالب طرح یاس به جشنواره ملی جهش یاس در مشهد اعزام شدند. این جشنواره با هدف توانمندسازی و ارتقای مهارت‌های فردی و اجتماعی بانوان تحت حمایت، از 20 تا 24 تیرماه در زائرسرای کرامت مشهد مقدس برگزار شده است.

وی افزود: شرکت‌کنندگان اعزامی بین 20 تا 40 سال سن دارند و از مددجویان دوره‌های آموزشی امداد و نجات استان تهران هستند. این رویداد با همکاری جمعیت هلال احمر و مؤسسه مددکاران راه روشن، با محوریت عزت نفس، پذیرش مسئولیت اجتماعی و توانمندسازی بانوان برگزار شده است.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان تهران همچنین اظهار کرد: همایش هنر ملکه بودن، کارگاه‌های اشتغال، آموزش حمایت روانی، جلسات منتورینگ، سخنرانی‌های تربیتی و برنامه‌های معنوی نیز از بخش‌های اصلی این جشنواره است.

سلامی در پایان ابراز امیدواری کرد: شرکت‌کنندگان با دستاوردهایی جدید به استان بازگردند و نقش مؤثرتری در خانواده و جامعه ایفا کنند.