اعمال محدودیت تردد در سه مسیر گردشگری شهر همدان لغو شد
همدان - ایرنا - رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان گفت که اعمال محدودیت تردد در سه مسیر گردشگری داخل شهر همدان پس از تغییر رنگ بندی شهرستان از وضعیت قرمز به نارنجی، لغو شد.
سرهنگ «فرخ جمالی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با قرار گرفتن شهرستان همدان در وضعیت قرمز کرونایی، محدودیت های ویژه تردد در سه مسیر گردشگری و پرترافیک «گنجنامه، ارم و جوان» اعمال و از تردد خودروها طی ساعاتی مشخصی از روز در این مسیرها ممنوع شد.
وی گفت: بر اساس این محدودیت، تردد خودروها در محدوده زمانی 17 تا 22 روز در این سه مسیر ممنوع شد و از تردد خودروها در این بازه زمانی با حضور نیروهای پلیس و قراردادن موانع (نیوجرسی) ممانعت بعمل آمد.
وی با اشاره به اینکه ممنوعیت تردد شبانه از ساعت 22 تا سه بامداد همچنان در شهرستان همدان اعمال می شود، با قرار گرفتن این شهرستان در وضعیت نارنجی، محدودیت تردد در سه مسیر بلوار گنجنامه، ارم و جوان لغو و ممنوعیتی برای تردد خودروها در این مسیرها وجود ندارد.
به گزارش ایرنا، از مجموع 10 شهرستان استان همدان، هشت شهرستان در وضعیت نارنجی و 2 شهرستان «بهار و اسدآباد» در وضعیت قرمز کرونایی هستند.
*س_برچسبها_س*