چهارشنبه 15 اسفند 1403

افزایش آمار بیماران سرپایی کرونا در اردبیل / آبدرمانی های روباز با 20 درصد ظرفیت فعالیت می کنند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
افزایش آمار بیماران سرپایی کرونا در اردبیل / آبدرمانی های روباز با 20 درصد ظرفیت فعالیت می کنند

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: بدلیل رعایت نکردن فاصله گذاری اجتماعی و حضور مسافران، تعداد بیماران سرپایی مبتلا به کرونا در استان اردبیل روند افزایشی دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهرام حبیب زاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما، در خصوص آخرین وضعیت کرونا در استان اردبیل، اظهار داشت: به دلیل عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، ازدحام جمعیتی و حضور مسافران، آمار بیماران سرپایی کرونا در استان افزایش مختصری داشته است.

وی با بیان اینکه کرونا به پایان نرسیده و دائم در حال چرخش است، افزود: مردم باید نسبت به رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی دقت نظر داشته و از ترددهای شهری یا سفرهای غیر ضروری خودداری کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به فعالیت برخی آبهای گرم معدنی در سرعین، گفت: طبق پروتکل ارائه شده کشوری فعالیت استخرهای رو باز در شهرهای سفید و زرد بلامانع است.

حبیب زاده با تاکید بر اینکه فعالیت در این استخرها به منزله صفر بودن احتمال ابتلا به کرونا در نیست، خاطر نشان کرد: در حال حاضر این مراکز بصورت سانسی، با 20 درصد ظرفیت و با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی مشخص شده فعالیت می کنند و پذیرش کودکان و اشخاص با بیماری زمینه ای ممنوع است.

وی با اشاره به اجرای موفق پلاسما درمانی بر روی مبتلایان کرونایی، افزود: استان اردبیل از جمله استان‌های پیشرو در اجرای پلاسمادرمانی بود که از اوایل سالجاری آغاز بکار کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: از بیماران مبتلا به کرونای بهبود یافته درخواست می شود تا در اقدامی خداپسندانه اقدام به اهدای پلاسمای خون برای کمک به بهبود سایر بیماران کرونایی کنند.

انتهای پیام / آ