افزایش بودجه فرهنگی، دانشجویی و تعمیر و تجهیز خوابگاههای علوم پزشکی
مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اعلام کرد: بودجه دانشگاهها در سال 1397حدود 420 میلیارد تومان در عرصه فرهنگی و دانشجویی بوده است که با رشدی 58 درصدی به مبلغ 736 میلیارد تومان در سال 1398 افزایش پیدا کرد. در سال 1399 تلاشهای بسیاری از سوی سه معاونت "فرهنگی و دانشجویی"، "آموزشی" و "تحقیقات و فناوری" وزارت بهداشت در دفتر معاونت اقتصادی سازمان برنامه و بودجه انجام شد تا به دنبال...
به گزارش ایسنا، دکتر سید عابدین حسینی آهنگری در نشست وبیناری معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی که با حضور سخنگو و معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و مدیران و مسؤولان ستادی برگزار شد، گفت: مانند گذشته تا حد امکان بودجههای ستادی را به دانشگاههای علوم پزشکی در سال 1400 تزریق خواهیم کرد.
ردیف بودجه "تعمیر و تجهیز خوابگاههای دانشجویی و مراکز صلاحیتهای بالینی" به 40 میلیارد تومان افزایش یافت
وی به ردیف تملکی بودجه "تعمیر و تجهیز خوابگاههای دانشجویی و مراکز صلاحیتهای بالینی" اشاره کرد و بیان داشت: ردیف بودجه تملکی "تعمیر و تجهیز خوابگاههای دانشجویی و مراکز صلاحیتهای بالینی" ستاد در سال 1397 حدود 3 میلیارد تومان بوده است که در سال 1398 با تلاشهای صورت گرفته این عدد به 17 میلیارد تومان افزایش یافت. در سال 1399 تلاش شد تا این عدد را در سازمان برنامه و بودجه به حدود 100 میلیارد تومان افزایش دهیم که امروز در آخرین فرصت باقی مانده تا بسته شدن لایحه بودجه دولت و در حالی که لایحه تقریبا بسته شده بود، با ارائه توضیحات لازم (از این جهت که تعمیر و تجهیز خوابگاههای دانشجویی تنها ردیف تملکی است که میتوانیم از این محل به دانشگاه ها کمک کنیم)، موفق شدیم این ردیف را به 40 میلیارد تومان افزایش دهیم که عدد قابل توجهی است.
مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه در این خصوص اقناع نشده و در مجلس شورای اسلامی به دنبال افزایش این لایحه خواهیم بود، خاطر نشان کرد: اتفاق مهم دیگر در این ردیف، تغییر عنوان این فعالیت از "تعمیر و تجهیز خوابگاههای دانشجوی" به "تکمیل، تعمیر و تجهیز خوابگاههای دانشجویی" است که بر این اساس میتوان پروژههای خوابگاهی نیمه تمام را بدون محدودیت، از محل این منبع کامل کرد.
حسینی در ادامه در خصوص سرانه بودجه دانشگاهها تاکید کرد: با توجه به این که سرانه وعده غذایی برای هر دانشجو مبلغ 8 هزار و 756 تومان در سال گذشته در نظر گرفته شده بود، این عدد در سال 1399 به 20 هزار تومان افزایش یافت که بر این اساس سرانه بودجه دانشگاههای علوم پزشکی در عرصه فرهنگی و دانشجویی به مبلغ 2 هزار میلیارد تومان افزایش یافت.
به گزارش مفدا، مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی را خطاب قرار داد و گفت: برای دانستن سرانه بودجه دانشجویان دانشگاه خود میتوانید عدد 504 پرس به ازای هر دانشجو را در عدد 20 هزار تومان ضرب کرده و با توجه به تعداد دانشجویان هر دانشگاه، سرانه یا بودجه دانشجویی هر دانشگاه را به دست بیاورید.
وی در پایان ابراز داشت: مبلغ 5 میلیارد تومان در حوزه حمایت از فعالیتهای فرهنگی از سمت صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت به دانشگاههای علوم پزشکی کشور داده خواهد شد.
انتهای پیام