افزایش 5 برابری تولید مواد ضدعفونیکننده در یک ماه اخیر
رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به افزایش ظرفیت تولید اقلام مورد نیاز برای مقابله با کرونا گفت: ظرفیت تولید محلولهای ضدعفونیکننده در یک ماه اخیر حدود پنج برابر افزایش یافته است.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر محمدرضا شانهساز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به ضرورتی که در زمینه تامین اقلام مورد نیاز برای مقابله با کرونا احساس میشد، ظرفیت تولید ژل و مواد ضدعفونیکننده را ظرف یک ماه گذشته چند برابر کردیم.
وی افزود: بیش از دو برابر، الکل توسط منابع داخلی تولید و تامین میشود و ظرفیت تولید ژلها و محلولهای ضدعفونیکننده، در یک ماه گذشته افزایش چهار تا پنج برابری داشته است.
شانهساز ادامه داد: حدود پنج تا شش برابر ظرفیت صنعتی خود را در زمینه تولید ماسک افزایش دادیم؛ از طرف دیگر مردم، اصناف و نیروهای مسلح و بسیج نیز به تولید ماسک پرداختند.
محققان چینی: داروهای ضدایدز در درمان مراحل حاد کرونا بی اثرند استفاده از ماسک در محیطهای بسته و خودروهای عمومی در کرمان اجباری شد نحوه توزیع ماسک در کهگیلویه و بویراحمد مناسب نیست؛ کادر درمان هم ناراضیاند تلاش شبانه روزی بسیجیان قرارگاه شهید قاسمی قم برای تولید ماسک به روایت تصویرانتهای پیام /