چهارشنبه 7 آذر 1403

افزایش 800 درصدی تعیین تکلیف کالا در سازمان اموال تملیکی تهران نسبت به پارسال

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
افزایش 800 درصدی تعیین تکلیف کالا در سازمان اموال تملیکی تهران نسبت به پارسال

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه 19 دی ماه 1401 به موضوع ورود مجدانه و پیگیرانه قوه قضاییه به مقوله ساماندهی انبار‌های بنادر، گمرکات و اموال تملیکی و مساعدت سایر قوا و دستگاه‌ها در این زمینه تاکید کرد. رئیس عدلیه ضمن اشاره به گزارشی ناظر بر تعیین تکلیف بالغ بر 20 هزار میلیارد تومان...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه 19 دی ماه 1401 به موضوع ورود مجدانه و پیگیرانه قوه قضاییه به مقوله ساماندهی انبار‌های بنادر، گمرکات و اموال تملیکی و مساعدت سایر قوا و دستگاه‌ها در این زمینه تاکید کرد.

رئیس عدلیه ضمن اشاره به گزارشی ناظر بر تعیین تکلیف بالغ بر 20 هزار میلیارد تومان اموال موجود در انبار‌های تملیکی، به دادستان کل و دادستان‌های سراسر کشور دستور داد موضوع ساماندهی انبار‌های بنادر، گمرکات و اموال تملیکی و پارکینگ‌های وسایل نقلیه توقیفی را تمام شده تلقی نکنند و این موضوع را تا حصول نتیجه کامل و رضایت‌بخش پیگیری کنند. همچنین رئیس دستگاه قضا تاکید کرد که دادستان کل و دادستان‌های سراسر کشور پیگیری مجدانه به عمل آورند تا اموال موجود در انبار‌های بنادر، گمرکات و اموال تملیکی و پارکینگ‌های وسایل نقلیه توقیفی، هر چه زودتر تعیین تکلیف شوند و نسبت به مواردی که باید به فروش برسند، اقدام مقتضی شود و مهم‌تر آنکه تمهیداتی اتخاذ شود که این مقوله «مدت‌ها در انبار‌ها ماندن کالا‌ها و وسایلی که مورد نیاز مردم و کشور است» تکرار نشود. در همین راستا و 3 روز بعد از دستور رئیس قوه قضاییه، علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران صبح امروز پنج شنبه در بازدیدی سه ساعته به همراه معاونان و رئیس سازمان اموال تملیکی و جمعی از مدیران سازمان اموال تملیکی و گمرکات کشور از انبار سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در تهران بازدید کرد و در جریان عملکرد این مجموعه قرار گرفت، دادستان تهران در این بازدید همچنین به مسائل و مشکلات پیش روی رسیدگی کرد.

دادستان عمومی و انقلاب تهران در این بازدید اظهار کرد: سازمان اموالی تملیکی نسبت به مدت مشابه سال گذشته با پیگیری‌های مستمر و مداوم اقدامات بسیار خوبی مخصوصا در حوزه ساماندهی انبار‌های اموال تملیکی انجام داده به طوری که نظم و انضباط خوبی در انبار‌ها حاکم است و کالا‌های موجود با ذکر شماره پرونده در قفسه‌ها جاسازی شده‌اند.

وی افزود: رئیس قوه قضاییه در جلسه اخیر شورای عالی قضایی مجددا بر تسریع تعیین تکلیف کالا‌های بنادر، گمرکات و اموال تملیکی تاکید کردند و در راستای منویات ریاست قوه قضاییه این موضوع را به طور جدی در دستور کار قرار داده‌ایم.

صالحی بیان کرد: بسیاری از کالا‌هایی که در سنوات گذشته بلاتکلیف بودند با پیگیری‌های صورت گرفته و اقدامات خوب سازمان اموال تملیکی تعیین تکلیف شدند.

دادستان تهران بیان کرد: در استان تهران 800 درصد بیشتر نسبت به مدت مشابه سال گذشته کالا تعیین تکلیف شده که بالغ بر 34 هزار میلیارد ریال است همچنین در حوزه وسایل نقلیه تعداد 734 دستگاه موتور سیکلت تعیین تکلیف شده که این نشان دهنده عزم جدی است.

وی در ادامه عنوان کرد: کالا‌ها سرمایه دولت، مردم و بیت المال است و باید نظارت و پیگیری شود تا تعیین تکلیف کالا‌ها تسریع شود.

صالحی بیان کرد: در بازدید امروز مصوب شده است کمیته‌ای از نیرو‌های سازمان غذا و دارو و همچنین استاندارد در انبار اموال تملیکی تهران مستقر شوند و ظرف یک هفته با آزمایشات لازم نسبت به کالا‌های مصرفی و سریع الفساد خوراکی و آشامیدنی که نیازمند تعیین تکلیف سریع هستند اظهار نظر کنند و سپس سازمان اموال تملیکی نیز ظرف 48 ساعت اعلام کنند تا به منظور جلوگیری از تضییع، پرونده‌های مربوطه را در داسرا، دادگاه و تعزیرات پیگیری کنند تا تعیین تکلیف صورت گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب تهران اظهار کرد: فهرست کامل از موجودی تمامی انبار‌ها موجود است و اقدامات خوبی نسبت به هر کالایی که وجود دارد صورت گرفته است همچنین نسبت به هر کالایی که وجود دارد پرونده سازی انجام شده است.

وی افزود: در حوزه وسایل نقلیه مخصوصا موتور سیکلت‌ها نسبت به سال گذشته اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و تعداد زیادی از موتور سیکلت‌هایی که در انبار‌های اموال تملیکی موجود بود تعیین تکلیف شده است و تعداد دیگری که وجود دارد فاقد پرونده هستند که برای تعیین تکلیف آن‌ها نیز تصمیمات لازم را اتخاذ می‌کنیم.