«افسانه قدرت مردانه» منتشر شد / چرا مردان جنس دورریختنی هستند؟
![«افسانه قدرت مردانه» منتشر شد / چرا مردان جنس دورریختنی هستند؟](https://media.mehrnews.com/d/2020/11/10/3/3598757.jpg)
افسانه قدرت مردانه؛ چرا مردان جنس دورریختنی هستند؟ تألیف وارن فارل با ترجمه احسان شاه قاسمی به همت نشر لوگوس به بهای 80 هزار تومان منتشر شد.
افسانه قدرت مردانه؛ چرا مردان جنس دورریختنی هستند؟ تألیف وارن فارل با ترجمه احسان شاه قاسمی به همت نشر لوگوس به بهای 80 هزار تومان منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، وارن فارل که سالها یک فمنیست دوآتشه بوده و فمنیستها به او میگفتند «چطور میتوانیم تو را تکثیر کنیم؟»، بهناگهان متوجه میشود مردان موجوداتی خاموش و ستم دیدهاند که وظیفه دارند دور از عزیزانشان سخت کار کنند، در جنگها دور انداخته شوند و همیشه با اتهاماتی مانند تجاوز کار و زورگو به آنها توهین شود.
برخی ممکن است وسوسه شوند و فکر کنند کتاب «افسانه قدرت مردانه» سوی متضاد فمنیسم است. این طور نیست. فمنیسم میگوید «جهان پدرسالار و مردچیره» است. نگرش متضاد منطقا باید بگوید «جهان مادرسالار و زنچیره» است. اما، این کتاب توضیح میدهد که جهان هم پدرسالار و هم مادرسالار است، جهان هم مردچیره و هم زنچیره است. این کتاب دورانداختنی بودن مرد را بدون انکار دورانداختنی بودن زن (یعنی وقتی مردی زنی که چهل سال همسرش بوده را برای زنی جوانتر رها میکند) توضیح میدهد. این یک رویکرد یکپارچه است.
وارن فارل (1943) پژوهشگر، فعال اجتماعی، و نویسنده هفت کتاب درباره زنان و مردان است. او در دهه هفتاد میلادی حامی موج دوم فمینیسم بود. اما امروزه او را پدر جنبش مردان میدانند. او معتقد است: «نه باید جنبش زنانی باشد که مردان را نکوهش کند؛ و نه جنبش مردانی که زنان را نگوهش کند؛ بلکه جنبشی باید شکل بگیرد برای رهایی از جنسیت که هر دو جنس را از قیدوبندهای جنسیتی چه در گذشته و حال و چه در آینده رها سازد.»
احسان شاه قاسمی در سال 1357 در شهرستان رستم به دنیا آمد. کودکی را در تهران، شیراز و نورآباد ممسنی گذراند و در سال 1381 از دانشگاه شیراز کارشناسی مکانیک ماشینهای کشاورزی گرفت. در سال 1384 وارد دوره کارشناسی ارشد ارتباطات در دانشگاه تهران شد و سه سال بعد دوره دکتری ارتباطات را در همین دانشگاه آغاز کرد. دکتر شاه قاسمی از سال 1394 عضو هیأت علمی گروه ارتباطات دانشگاه تهران است. احسان شاه قاسمی در حوزههای مختلف ارتباطات کارهای منتشر شده دارد که از جمله این حوزهها میتوان به ارتباطات بین فرهنگی، مطالعات فضای مجازی و مطالعات رسانهای اشاره کرد.
برخی از تألیفات او عبارتند از:
ایده خطرناک داروین. دنیل سی. دنت. ترجمه احسان شاهقاسمی. نشر لوگوس. 1399.
افسانه قدرت مردانه: چرا مردان جنس دورریختنی هستند. نوشته وارن فارل. ترجمه احسان شاهقاسمی. نشر لوگوس. 1399.
رابطه ننگین: سیمون دوبوار، ژان - پل سارتر و بیانکالمبلین. نوشته بیانکا لمبلین. ترجمه احسان شاهقاسمی. نشر لوگوس. 1399.
چارلی چاپلین. نوشته پیتر اکروید. ترجمه احسان شاهقاسمی. نشر لوگوس. 1399.
فهم صنایع رسانهای. نوشته تیموزی هیونز و آماندا لاتز. ترجمه احسان شاهقاسمی. نشر لوگوس. 1396.
Shahghasemi, E. (2017). Iranians in the Minds of Americans. New York: Nova Publishing. Prosser, M. H. & Shahghasemi, E. (forthcoming, 2018). Social media in the Middle East (ed). New York: Dignity Pres. Shahghasemi, E., & Heisey, D. R. (January 01, 2009). The Cross-Cultural Schemata of Iranian-American People Toward Each Other: A Qualitative Approach. Intercultural Communication Studies, 18, 1, 143-160 Shahghasemi, E., Heisey, D. R., & Mirani, G. (October 01, 2011). How do Iranians and U.S. Citizens perceive each other: A systematic review. Journal of Intercultural Communication, 27. Shahghasemi, E. (October 26, 2016). Human Rights against Human Rights: Sexism in Human Rights Discourse for Sakineh Mohammadi. Society, 53(6), 614-61 Ameli, S. R., Shahghasemi, E. (2017). Cross Cultural Schemata Americans have of Iranians
An Online Survey, Cross Cultural & Strategic Management (2017 09 14) 211-223 کتاب افسانه قدرت مردانه از نگاه نویسندگان و اندیشمندان و مراکز مختلف مورد قضاوت قرار گرفته که در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنیم:
این کتاب همانند بمبی است که... ما را وادار میکند جهان روزمره را از چشماندازی نو ببینیم. (کامیل پاگلیا، واشنگتن پست)
کتاب افسانه قدرت مردانه را از هر جا میتوانید تهیه کنید. هر زن و مردی باید این کتاب را بخواند اما خواندن کتاب برای مردان مهمتر است. من از این که میبینم تا پیش از خواندن این کتاب چه نگاههای نادرستی درباره زن و مرد داشتم شگفت زده شدهام. (دیوید هوروویتز، رادیو ملی همگانی)
بمب فکری! دکتر فارل با پرسیدن پرسشهای نو، پیشنهاد پارادایمهای نو و دادن بینشهای ژرفتر به ما درباره نیروهایی که بهاندیشه ما شکل میدهند، همچنان تلاش میکند ارتباطی هوشمندانه میان جنسها برقرار کند. (آنتونی رابینز پدیدآورنده کتابهای نیروی بی پایان و غول درونت را بیدار کن)
اگر میخواهید بدانید کتاب افسانه قدرت مردانه چگونه است، تصور کنید شرلوک هولمز درباره زنان و مردان تحقیق میکند، استدلالهای خودش را به زبان روان و روشن پری میسون، زبان سیاسی تند کامیل پاگلیا، و زبان همدلانه و دلسوزانه یک رواندرمانگر ارائه کند. هرگز چنین کتاب اصیل و درخشانی درباره مردان یا شیوهای که ما باید از جنگ میان زن و مرد به سوی عشق میان زن و مرد برویم نوشته نشده است. (باب برکوویتز، گزارشگر پیشین در حوزه مردان، برنامه تودی)
هیچ کدام از کتابهایی که پیشتر خواندهام ممکن نیست به اندازه این کتاب پرفروش باشند. این کتاب برای همیشه شیوهای که مردان به موقعیت خود در جامعه مینگرند را تغییر میدهد. کاش میشد من ناشر این کتاب باشم. (جرمی پی. تارچر، ناشر)
اگر میخواهد واقعا مردانی که برای شما عزیزند را بشناسید، کتاب افسانه قدرت مردانه را بخوانید. کتاب با سرسختی و به صورت منطقی افسانه برتری مردان که در فرضهای کلیشه زده رایج است را میشکند تا حقیقت حقیقیتر در زیر آن آشکار شود. (سوزان دیتز، رئیس اتحادیه در لوس آنجلس تایمز)
یادم نمیآید در ده سال گذشته کتابی خوانده باشم که به اندازه این کتاب اندیشههای نو را در من به وجود آورده باشد.. این کتاب یکی از چالش برانگیزترین، تحریک آمیزترین، و بت - شکنترین کتابهایی است که من تا به حال خواندهام.(ناتانیل برندن، استاد دانشگاه و پدیدآورنده کتاب روانشناسی اعتماد به نفس)
مهمترین کتابی که در کل عمرم درباره روابط زن و مرد خواندهام. این کتاب قانع کننده، نیرومند و برجسته است.(وارن بنیس، استاد ممتاز مدیریت کسب و کار در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی؛ پدیدآورنده کتاب تبدیل شدن به یک رهبر)
کتاب افسانه قدرت مردانه از بیشتر رمانها بیشتر آدم را جذب خود میکند؛ این کتاب درخشان، آگاهی بخش و ویرانگر است. اگر فکر میکنید رابرت بلای و کامیل پاگلیا گفتمان جنسیت را تکان دادند،... خودتان را برای یک زمین لرزه بزرگ آماده کنید! حقایق فارل مانند بمبی میترکد. هر کسی که با ذهنی باز این کتاب را میخواند، هرگز مانند قبل به مردان - و زنان - نخواهد اندیشید. این کتاب یک پرش بلند به یک آینده انسانیتر است.(یوجین آر. آگوست، استاد ادبیات در دانشگاه دیتون، نویسنده کتاب مطالعات مردان: یک کتابنامه انفجاری...)
وزن و اهمیت کشمکش سرسختانه فارل با خرد متداول درباره جنسیت با دلسوزی، شورمندی، دلیری، پژوهش دقیق و پرهیز از تلخ زبانی در این کتاب هماهنگ است. این کتاب تکرارناپذیر است. (لیونل تایگر، استاد دانشگاه و نویسنده کتاب افول مردان)
این کتاب عالیست. استدلالهای کتاب بسیار نو، قانع کننده و همدلانه است. این کتاب به اندازه کتاب توهم فمینیستی که یک دهه پیش منتشر شد، انقلابی و تأثیرگذار است.(کارول کاسلی استاد دانشگاه و رئیس پیشین انجمن آمریکایی آموزگاران، مشاوران و درمانگران جنسی)
قدرت و بیان شیوا و فوق العاده کتاب که از توانایی پدیدآورنده آن در همذاتپنداری با رنجهای مردان در عین دلسوزی برای زنان میآید... (ونکوور سان)
هر چند دهه یک بار کتابی میآید که ما را به سرگیجه میاندازد و شیوهای که ما به جهان مینگریم را در هم میشکند و دوباره سازمان میدهد. کتاب افسانه قدرت مردانه وارن فارل یک چنین کتابی است. در هر برگ کتاب چند بمب کوچک کار گذاشته شده است. نگاه ما به زنان و مردان در کل تاریخ و در جامعه کنونی ما حتما تغییر خواهد کرد... (هاوارد ام. هالپرن، استاد دانشگاه و رئیس پیشین آکادمی آمریکایی رواندرمانگران)