جمعه 31 مرداد 1404

افشاگری هاآرتص علیه نتانیاهو / نقشه نخست وزیر اسرائیل برای نابودی فرصت دستیابی به توافق در غزه

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
افشاگری هاآرتص علیه نتانیاهو / نقشه نخست وزیر اسرائیل برای نابودی فرصت دستیابی به توافق در غزه

اقتصادنیوز: روزنامه عبری هاآرتص امروز (جمعه) بنیامین نتانیاهو را به تلاش در پشت پرده برای نابودی هرگونه فرصت دستیابی به توافق جهت پایان دادن به جنگ در غزه متهم کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، روزنامه عبری هاآرتص نوشت که به نظر می‌رسد «بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر به طور فعال در پشت پرده تلاش می‌کند تا وزیر امنیت داخلی، ایتامار بن گویر، و وزیر دارایی، بتسلئیل اسموتریچ را تشویق کند تا فرصت دستیابی به توافق در مورد غزه را نابود کنند.»

این روزنامه پیش از این در روز پنجشنبه گزارش داده بود که با توجه به کندی روند نشان دادن واکنش اسرائیل به فرمول پیشنهادی میانجیگران برای یک توافق جزئی، تظاهراتی در نزدیکی مقر وزارت جنگ در تل آویو برای درخواست آزادی زندانیان برگزار خواهد شد.

به گزارش هاآرتص، این همزمان با اظهارات خود نتانیاهو مبنی بر دستور «آغاز فوری مذاکرات برای آزادی همه زندانیان و پایان دادن به جنگ با شروط قابل قبول اسرائیل» است که تلاشی برای آرام کردن تردیدهای عمومی تلقی می‌شود.

کانال 12 در مورد این سخنان اظهار نظر و تأکید کرد که «مهمترین نکته در مورد سخنان نتانیاهو این است که او پیشنهاد را رد نکرد و یا راه را به روی احتمال انعقاد توافق نبست.»

روز پنجشنبه، نتانیاهو با وزرای ارشد و ژنرال‌های خود دیدار کرد تا طرح ارتش اسرائیل برای تصرف و اشغال شهر غزه را در میان مخالفت‌های شدید داخلی نهایی کند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید