نوار غزه
نوار غزه
هزاران نفر در تلآویو در اعتراض به عملکرد کابینه نتانیاهو در پرونده اسرا به خیابانها آمدند و خواستار اجرای توافق تبادل اسرا شدند.
اقتصادنیوز: هزاران نفر در تلآویو در اعتراض به عملکرد کابینه نتانیاهو در پرونده اسرا به خیابانها آمدند و خواستار اجرای توافق تبادل اسرا شدند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از ایندپندنت، دیوید گرینوالد رئیس هیات امنای کلمبیا در بیانیه ای اعلام کرد: دکتر آرمسترانگ نقش رئیس موقت را در زمان حساسی برای دانشگاه پذیرفت و به طور خستگی ناپذیر برای ارتقای منافع دانشگاه تلاش کرد. کاترینا همیشه برای دانشگاه صادقانه تلاش کرده است. ما از خدمات او قدردانی می کنیم و مشتاقانه منتظر ادامه کمک های او به دانشگاه هستیم. کناره گیری آرمسترانگ...
جنبش حماس در بیانیهای تاکید کرد که حق بازگشت آوارگان به سرزمینشان که با اقدام مجرمانه صهیونیستی روزگاری از آن به طور اجباری اخراج شدند از بین نخواهد رفت.
اقتصادنیوز: جنبش حماس در بیانیهای بر مخالفت قاطع خود با تمام پروژهها و طرحهای اخراج اجباری و ایجاد وطن جایگزین برای ملت فلسطین تاکید کرد.
اقتصادنیوز: وزارت بهداشت غزه آخرین آمار شهدای فلسطینی در نتیجه تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه این باریکه را اعلام کرد.
وزارت بهداشت غزه آخرین آمار شهدای فلسطینی در نتیجه تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه این باریکه را اعلام کرد.
اقتصادنیوز: اخیراً مصر برای بازگشت به آتشبس در نوار غزه و پیشبرد طرح صلح پیشین در مراحل بعدی طرحی را ارائه کرده است.
اخیراً مصر برای بازگشت به آتشبس در نوار غزه و پیشبرد طرح صلح پیشین در مراحل بعدی طرحی را به دو طرف ارائه کرده است.
ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی روز شنبه به تیراندازی به سمت خودروهای اورژانس در نوار غزه اقرار کرد. همزمان جنبش حماس نیز «جنایت جنگی» را که منجر به شهادت تعدادی از نیروهای دفاع مدنی شد، محکوم کرد.
اقتصادنیوز: ارتش اسرائیل روز شنبه به تیراندازی به سمت خودروهای اورژانس در نوار غزه اقرار کرد.
اقتصادنیوز: باسم نعیم، عضو دفتر سیاسی حماس از افزایش تماس های این جنبش با میانجیها برای توقف جنگ غزه خبر داد.
عضو دفتر سیاسی حماس از افزایش تماس های این جنبش با میانجیها برای توقف جنگ غزه خبر داد.
رئیسجمهوری آمریکا روز جمعه از دیوان عالی این کشور درخواست کرد تا وارد نبرد حقوقی پرتنش بر سر اجرای قانون دشمنان بیگانه شود.
دبیرکل سازمان ملل و سخنگوی وی حمله اسرائیل به لبنان را «بسیار خطرناک» توصیف کردند، اما از محکوم کردن این اقدام خودداری کردند.
تفاوت روز قدس امسال حضور پر شور و جذاب کودان و نوجوانی بود که با آگاهی کامل به میدان آمده بودند و میدانستند حضورشان چه اهمیتی دارد.