اقتصادی وبگاه اقتصاد نیوز
اقتصادی وبگاه اقتصاد نیوز
اقتصادنیوز: آقای رئیسجمهور، شما به عنوان آخرین فرصت کشور در مقابل بحرانهای فزایندهای که بر اثر سیاستهای اقتدارگرایانه ایجاد شدهاند، قرار دارید. اما بحران انرژی که امروز با آن مواجهیم، پیامد سالها مدیریت نادرست و تصدیگری بیرویه است.
اقتصادنیوز: یکی از چالشهای اساسی که شرکتهای تولیدی با آن مواجه هستند، موضوع تخصیص سهمیه ارزی «سالانه» به تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی است و اگر سهمیه ارزی اختصاص یافته به یک شرکت در طول سال به هر دلیل مانند قطع برق استفاده نشود، سهمیه تولیدکننده را برای سال بعد کاهش میدهند!
اقتصادنیوز: کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اظهاراتی با بیان اینکه دلیلی برای لغو تحریمها علیه مسکو وجود ندارد، تاکید کرد: تحریمها علیه روسیه باید ادامه پیدا کند.
اقتصادنیوز: بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد 72 قرار گرفته و کیفیت هوای تهران همزمان با بارش باران قابل قبول شد.
اقتصادنیوز: سازمان هواشناسی اعلامکرد: امروز (شنبه) هفت استان شرقی و مرکزی کشور شاهد برف و باران خواهد بود و بارش در سیستان و بلوچستان و نیمه جنوبی کرمان شدت خواهد داشت.
اقتصادنیوز: منابع خبری گزارش دادند که نیروهای ترکیه به منظور ایجاد پایگاه نظامی در استان لاذقیه سوریه وارد شمال غرب این کشور شدهاند.
اقتصادنیوز: رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با اشاره به تاثیر نمایش محصولات دخانی بر افزایش مصرف به ویژه میان جوانان و زنان، گفت: طی مکاتبه انجام شده از سوی وزیر بهداشت با دادستانی کل کشور و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درخواست حمایت طلبی برای ممنوعیت نمایش مصرف دخانیات در شبکه نمایش خانگی و فیلم و سریالهای تولیدی شده است.
اقتصادنیوز: تحلیلگران معتقدند این هفته که تحلیف ترامپ را نیز در اواسط آن داریم، بازار سرمایه بلاتکلیف و سردرگم خواهد بود.
اقتصادنیوز: رسانههای رژیم صهیونیستی گزارش دادن که کابینه این رژیم پس از جلسهای طولانی، توافق تبادل اسرا و آتشبس در غزه را تصویب کرده است.
اقتصادنیوز: جیمز اِلدر سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در اظهاراتی گفت که یک هزار و 300 کامیون کمکهای بشردوستانه آماده حرکت به سوی غزه هستند و قرار است روز یکشنبه آینده حرکت خود را آغاز کنند.
اقتصادنیوز: بزرگترین فروشندگان تلفن هوشمند چین در سال 2024، اپل را کنار زده و این شرکت آمریکایی را به رتبه سوم بزرگترین بازار دنیا تنزل دادند.
اقتصادنیوز: افزایش اخیر قیمت نفت خام و گاز طبیعی در بحبوحه تقاضای رو به رشد و تحریمهای گسترده آمریکا علیه روسیه، ممکن است اقتصاد اتحادیه اروپا را به رکود تورمی بکشاند.
اقتصادنیوز: یوآو کیش وزیر آموزش رژیم صهیونیستی در اظهاراتی با اشاره به دستیابی به توافق آتشبس در غزه، تاکید کرد: ما هزینه سنگینی برای توافق با حماس متحمل شدیم.
اقتصادنیوز: اعضای باندی که با استفاده از یک کلت کمری، اقدام به تهدید و ترساندن شهروندان در تهران کرده و خودروی آنها را به سرقت میبردند و این سرقتها را با روشهای مختلف زورگیری، تصادف ساختگی، سرقت اموال و گوشی افراد و اخاذی از مالبختگان انجام میدادند؛ در کمتر از یک هفته از سوی پلیس دستگیر شدند که ایسنا به سراغ سارقان و برخی از افرادی که خودرو یا اموالشان به سرقت رفته بودند، رفته و...
اقتصادنیوز: وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی نام اسرای فلسطینی را که در مرحله نخست توافق آتش بس آزاد شوند؛ منتشر کرد.
اقتصادنیوز: گزارشهای رسانهای از وقوع یک انفجار در حومه حلب خبر دادند.