دوشنبه 24 شهریور 1404

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: بیش از 600 مقام بلندپایه امنیتی سابق اسرائیل طی نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا از او خواستند تا نتانیاهو را به پایان دادن جنگ غزه وادار کند.

اقتصادنیوز: شورای عالی امنیت ملی در چارچوب اصل 176 قانون اساسی، تأسیس شورای دفاع کشور را تصویب کرد.

اقتصادنیوز: وزارت کشور سوریه از ازسرگیری حملات گروه‌های مسلح در استان سویدا خبر داد

اقتصادنیوز: نیروهای قسد اعلام کردند 5 عنصر آن در حمله داعش به یک ایست بازرسی در حومه شرقی دیرالزور، کشته شدند.

اقتصادنیوز: زیدآبادی به انتقادات حمید رسایی، نماینده تهران از تشکیل شورای دفاع واکنش نشان داد.

اقتصادنیوز: توسعه‌گران واقعی آن‌هایی هستند که برای فردای بعد از بحران، نه فقط امید بلکه استراتژی دارند.

اقتصادنیوز: 16 نفر از عوامل اصلی قاچاق سازمان‌یافته سوخت در این استان به تحمل 90 سال حبس و پرداخت 10 هزار میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.

اقتصادنیوز: بیت‌کوین امروز در محدوده 113 هزار و 600 تا 114 هزار و 450 دلار نوسان کرد و همچنان در آستانه شکست مقاومت کلیدی 114 هزار و 800 دلار قرار دارد؛ در همین حال، تتر با دلار آزاد در تعادل قیمتی باقی مانده و در محدوده 92 هزار تومان معامله می‌شود، اما بازار در انتظار سیگنال بعدی برای حرکت است.

اقتصادنیوز: رئیس سازمان حشد شعبی عراق پیامی را به پارلمان این کشور در مورد ضرورت تصویب قانون این سازمان فرستاد.

اقتصادنیوز: مراسم چهلمین روز شهادت سرداران غلامعلی رشید و محمدرضا نصیر باقر و شهید حجت‌الاسلام امین عباس رشید هم‌اکنون در حال برگزاری است.

اقتصادنیوز: فاز نخست حسابرسی سیستمی تراکنش‌های بانکی آغاز شد.

اقتصادنیوز: طبق حکم صادر شده از سوی دادگاه عدالت اتحادیه اروپا (ECJ) کشورهای اروپایی نمی‌توانند از الگوی اعزام مهاجران به کشورهای خارجی تبعیت کنند.

اقتصادنیوز: کاظم صدیقی پس از 17 سال اقامه نماز جمعه تهران امروز نامه اسعتفای خود را تقدیم رهبر معظم انقلاب اسلامی کرد و با استعفای او موافقت شد.

اقتصادنیوز: بازیگر برنده اسکار با انتشار مجموعه‌ای از استوری‌های اینستاگرامی، از دنبال‌کنندگان خود خواست برای کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه کمک مالی کنند.

اقتصادنیوز: محمدحسین امید با تایید کمیته منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان رئیس دانشگاه تهران منصوب شد.

اقتصادنیوز: حذف 4 صفر از پول ملی در کمیسیون اقتصادی مجلس تصویب شد.