سه‌شنبه 3 شهریور 1405

اقدام حماقت آمیز آمریکا و انگلیس در یمن باعث افزایش بی‌ثباتی در منطقه است

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
اقدام حماقت آمیز آمریکا و انگلیس در یمن باعث افزایش بی‌ثباتی در منطقه است

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در محکومیت حمله امریکا و انگلیس به مردم یمن اطلاعیه‌ای صادر کرد.

متن اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در محکومیت حمله امریکا و انگلیس به مردم یمن به شرح زیر است:

بسمه تعالی

اقدام خودسرانه و حماقت آمیز امریکا و انگلیس در یمن باعث دامن زدن به ناامنی و افزایش بی‌ثباتی در منطقه بوده، نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی یمن و قوانین و مقررات و حقوق بین‌الملل و حمایت مستقیم از استمرار جنایت‌های رژیم جلاد صهیونیستی و تلاش برای انحراف افکار جهانیان از نسل کشی در غزه می‌باشد.

بی‌تردید اینگونه رفتار‌ها که آتش جنگ را در منطقه شعله‌ورکرده، پیامدی جز ناکامی و شکست و افزایش انزجار جهانی و محکومیت آن از سوی افکار عمومی مردم دنیا ثمر دیگری نخواهد داشت و جبهه مقاومت را در مقابله با رژیم دیوسیرت و کودک‌کش صهیونیستی و حامیان آن مصمم‌تر می‌سازد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن هشدار نسبت به پیامد‌های این گونه اقدامات برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و لزوم واکنش‌های مسئولانه مجامع جهانی از گسترش دامنه‌های جنگ، بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه، اعلام کرد مردم فهیم و قهرمان کشور با حضور در نماز‌های جمعه، این حرکت خیره سرانه آمریکا و انگلستان را محکوم کرده، خشم و انزجار خویش را از حامیان رژیم صهیونیستی فریاد زده و حمایت کامل خود را از یمن قهرمان و انصار الله دلاور در برابر قلدران و زورگویان بین‌المللی به سرکردگی آمریکای جنایتکار به نمایش خواهند گذاشت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها