جمعه 28 آذر 1404

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی بر تهیه بلیت سفرهای نوروزی توسط مسافران به صورت رفت و برگشت تاکید کرد و گفت: مجموعه وزارت راه و شهرسازی برای ارائه خدمات در سفرهای نوروزی در حالت آماده باش کامل است.

همزمان با آغاز حراج سکه در مرکز مبادله از ساعت 12 امروز، سایت حراج سکه با اختلال همراه شده که به گفته سخنگوی مرکز مبادله، علت این اختلال حجم بالای مراجعه مردم برای احراز هویت و ثبت سفارش است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: آن‌چه مبنای پیشنهاد و تصمیم دولت برای افزایش حقوق و دستمزد است، تورم انتظاری سال آینده است، امیدواریم در مذاکرات میان تشکل‌های کارگری و دولت به یک نرخ معقول افزایش دستمزد برسیم تا موضوع تورم انتظاری از کنترل خارج نشود.

در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران هر اسکناس دلار آمریکا به 42هزار و 920 تومان و حواله دلار نیز به 39هزار و 864 تومان رسید.

بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به بانک‌ها تأکید کرد که نسبت به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و تسهیل در اخذ ضامن این تسهیلات اقدام کنند.

جلسه شورای عالی کار، سه‌شنبه هفته جاری، 15 اسفند ماه، برگزار خواهد شد, اما هنوز مشخص نیست که بحث مزد 1403 در دستورکار قرار می گیرد یا خیر.

وزارت صنعت معدن و تجارت پیرامون خرید و فروش کد ملی اشخاص حقیقی برای موضوعاتی نظیر واردات و ثبت‌نام خودرو، نسبت به هرگونه واگذاری کد ملی سایر مدارک مرتبط به شخص ثالث هشدار داده و این امر را تخلف خواند.

مدیرعامل آب منطقه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: درپی بارندگی‌های چند روز گذشته در این استان سدهای زیردان، پیشین، شی کلک و خیرآباد سرریز شد.

رییس اتحادیه شرکت‌های تعاونی مسافربری از برگزاری جلسه با مدیران سازمان راهداری برای تعییت قیمت بلیت اتوبوس در ایام نوروز 1403 خبر داد.

مدیر کل امور انرژی و مشتریان صنعت برق گفت: در 10 ماهه امسال بیش از 500 میلیارد تومان حق بیمه صندوق بیمه حوادث طبیعی توسط توانیر از مشترکان اخذ و به حساب خزانه واریز شده است.

وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: بالاترین میزان شناسایی مودیان جدید مالیاتی در سال‌های 1400 تا 1402 رخ داده است، شناسایی درآمدهای آنان در دستور کار است که به تامین مالی بودجه منجر می شود.

بررسی جدیدترین آمار تجارت خارجی حاکی از افت 18 درصدی متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای صادراتی در 11 ماهه امسال است و در این مدت چین، عراق و امارات متحده عربی هم سه مقصد اول کالاهای ایرانی در این مدت بوده‌اند.

با ورود پرقدرت بازارساز از صبح امروز، قیمت ارز کاهشی شد و پیش‌بینی می‌شود به زودی شاهد کاهش بیشتر قیمت ارز و ریزشی‌شدن دلار باشیم.

مدیرعامل بانک صادرات ایران در بازدیدی سرزده از برخی شعب بانک، روند خدمت‌رسانی به مردم و تحقق اهداف بانک در افزایش سهم از بازار بانک را پیگیری کرد.

قیمت هر قطعه سکه طرح جدید در معاملات امروز (شنبه، 12 اسفند) در بازار طلای تهران با 400 هزار تومان افزایش نسبت به روز کاری گذشته (پنجشنبه، 10 اسفند) به 34 میلیون و 350 هزار تومان رسید.

بازرس اتحادیه لوازم خانگی گفت: در یک سال گذشته اصناف فروش لوازم خانگی 85 درصد کاهش فروش داشته اند و حدود 18 درصد از فعالان این بخش کسب و کار خود را تعطیل کرده اند.