چهارشنبه 5 آذر 1404

امارات منع آمدوشد شبانه برای مقابله با کرونا اعلام کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
امارات منع آمدوشد شبانه برای مقابله با کرونا اعلام کرد

تهران - ایرنا - امارات برای انجام عملیات ضدعفونی کردن معابر برای مقابله با شیوع کووید19، به مدت سه روز منع آمدوشد شبانه اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، امارات متحده عربی ضمن دستور به بخش‌های دولتی و خصوصی این کشور برای تامین امکان دورکاری برای بیشتر کارمندان خود، به مدت سه روز منع آمدوشد شبانه اعلام کرد.

مقام‌های امارات اعلام کردند که از پنجشنبه شب تا یکشنبه هفته آینده از ساعت 8 شب تا 6 صبح بر آمدوشد خودروها و افراد برای انجام عملیات ضدعفونی معابر محدودیت اعمال می‌شود.

سخنگوی نیروهای امنیتی امارات در یک نشست خبری گفت که از پنجشنبه شب تنها یکشنبه شب تنها کارکنان بخش‌های اضطراری حق رفت‌وآمد دارند و کسانی که از این قانون سرپیچی کنند، جریمه خواهند شد.

حمل و نقل عمومی از جمله مترو و تراموا در امارات تعطیل شده اما خودروهای مسافربری شخصی خارج از ساعات ممنوع، امکان عبور و مرور دارند.

دولت امارات متحده عربی به ادارات محلی امیرنشین‌ها و بخش خصوصی به جز بخش‌های مربوط به اقلام و خدمات ضروری دستور داده که حضور کارکنان خود را به 30 درصد کاهش دهند.

امارات تاکنون 333 مورد ابتلا به ویروس کووید19 اعلام کرده که از این تعداد 2 تن جان باخته‌اند

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*