امام باقر
امام باقر
فرازهای این دعا عبارت است از: 1- بهشت به «بها» ست، نه به «بهانه» 2- درهای جهنم 3- در خدمت قرآن بودن 4- آرام بخش دلها
حجتالاسلام بطحایی کارشناس مسائل دینی به بیان نکات مهم جزء نوزدهم قرآن کریم پرداخت.
باید تمام ظرفیت معنوی خود را برای استفاده از شب قدر به کار بگیریم تا به نتیجه مطلوب برسیم.
تهران - ایرنا - «شب قدر» در فرهنگ اسلامی مهمترین شب سال و برتر از هزار شب عنوان میشود و همچنین قرار گرفتن این شبها در روزهای میانی ماه مبارک رمضان و همزمانی آن با ایام ضربت خوردن امیرالمومنین علی(ع) باعث شده، ایرانیان و مسلمانان جهان به احیای این شب و راز و نیاز بپردازند.
در تمام سال، ماهی به عظمت ماه پربرکت رمضان نیست؛ زیرا ماهی است که خداوند آن را برای اهدای بالاترین هدیه خود به جهان بشریت، یعنی «قرآن مجید» برگزیده است. همچنین ماهی است که شب قدر در آن واقع شده، شبی که مقدرات یک سال انسانها بر حسب شایستگیها و لیاقتهایشان تعیین میشود و عبادت آن برتر از عبادت هزار ماه است؛ اینگونه است که در دعای روزانه ماه مبارک رمضان میخوانیم: «اللهم ارزقنی فیه...
حجتالاسلام بطحایی کارشناس مسائل دینی به بیان نکات مهم جزء هجدهم قرآن کریم پرداخت.
امام محمد باقر ضمن شرح بخشی از رویداد شب معراج، به ماجرای اقتدای انبیای الهی به نماز پیامبراسلام (ص) در مسجدالاقصی اشاره فرمود.
شانزده نکته درباره شخصیت ناشناخته؛ امام علی (ع) در زمانه خودش
ائمه حکومت را برای توحید و عدالت میخواهند و از منظرشان حکومت، وسیله است و در انتخاب بین هدف و وسیله، قطعا هدف را انتخاب خواهند کرد.
وقتی لشکر امام حسن علیهالسلام که در پی منافع دنیایی بودند، سخنان معنوی آن حضرت را شنیدند، با شعار «لا حکم الا لله» به امام حسن علیهالسلام و پدر بزرگوار ایشان توهین کردند و سپاه از هم پاشیده شد.
انسان، بر اثر گناه محرومیتهایی، هم در این عالم، هم در عالم برزخ و هم در آخرت پیدا میکند. وقتی انسان اهل اطاعت نباشد و اهل معصیت باشد، از فیضهای زیادی در دنیا و آخرت محروم میشود و دچار مصائب متعددی میگردد.
مواسات منجر به ظهور و بروز ابعاد انسانی افراد جامعه می شود و همین خود روشنی و طراوت خاصی به جامعه می بخشد. اما از این موارد مهم تر این است که نه تنها سیر حرکت به سمت تحقق قسط و عدل در جامعه با این مهم هموار تر می شود بلکه حرکت به سمت سعادت انسانی را نیز مهیا خواهد کرد.
کارشناس مسائل دینی به بیان نکاتی مهم از جزء چهاردهم قرآن کریم پرداخت.
در آموزههای اسلامی بر تأثیر پرهیزکاری و انجام اعمال شایسته در حصول معرفت راستین و نهادینه شدن آن در وجود آدمی بسیار تأکید شده است.