امام باقر
امام باقر
ماه رمضان ماه همه است. فرقی ندارد برای خدا، تو کیستی؟ همین که می آیی به مهمانی، سر سفره رمضانی جایی هست برای هر انسانی. مردم برای خدا مثل دندانههای شانه اند...
نماهنگی برگرفته از حدیث گوهربار امام باقر (ع) که می فرمایند: هر چیزی بهاری دارد و بهار قرآن، ماه مبارک رمضان است.
رسول خدا فرمود: برترین عمل در این ماه، پارسایی و تقوا پیشه کردن و چشم پوشی از آنچه خداوند حرام کرده، می باشد.
تهران - ایرنا - استاد حوزه علمیه قم معتقد است: جبهه مقاومت برای پیروزی نیازمند انسجامی است که حول محور ولایت شکل میگیرد و در نهایت، سبب پیروزی قطعی جبهه حق میشود.
در روایات اهل بیت آمده است که چه بسا روزه داری که از روزه اش جز تشنگی و گرسنگی چیزی برای او نمی ماند و همه اجر روزه اش را با بیان و زبانش در طول روز از دست می دهد.
ماه مبارک رمضان، هم خودسازی است و هم جامعهسازی، لذا زمینهساز تمدن مطلوب خواهد بود.
کارشناس مسائل دینی گفت: قساوت قلب یعنی انسان زیباییهای عالم را ببیند اما احساس زیبایی نکند و روحش شاد نشود. باید از قساوت قلب به خدا پناه برد.
دعای ششمین روز از ماه مبارک رمضان، به همراه توضیح آن منتشر شده است.
فایل صوتی تلاوت سوره ق با صدای شهریار پرهیزگار را اینجا بخوانید.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: اینکه فرمودند سعی کنید گریه کنید؛ برای این است که حجاب تکبر به وسیله آن کنار زده شود. آنچه باید به جای تکبر در دل ما انسانها باشد، تواضع است.
به امام صادق علیه السلام عرض کردم: مؤمن چگونه بداند که مؤمن است؟ امام فرمود: به واسطه تسلیم به امر خدا و راضی بودن بر آنچه که بر او از شادی و غم وارد میشود.
قم - ایرنا - یک پژوهشگر دینی با اشاره به احادیث ائمه اطهار (ع) انتظار فرج را بخشی از فرج حضرت ولیعصر (عج) دانسته و فرهنگ انتظار را یکی از رمزهای برونرفت از فشارهای دنیای معاصر، افزایش کیفیت زندگی و سبک زندگی اسلامی برشمرده است.
فایل صوتی تلاوت سوره طور با صدای عباس امام جمعه را اینجا دریافت کنید.
چهار روایت از دعا و نیایش که عشق خداوند است که در درون بندگانش قرار داده است تا در کنار درک دنیا، به سوی درک معنا و ملکوت انسان، اوج بگیرند. دعا البته در روزگار ما مدافعان و مخالفانی دارد که در چهار روایت زیر می خوانید.
کارشناس مسائل دینی گفت: در اوج مصیبتها باید از گنجینهای همچون قرآن کریم برای آرام کردن خود و اطرافیانمان بهره بگیریم.