دوشنبه 20 اسفند 1403

امام جمعه کرمان: در انتخاب معلم نباید دنبال افراد جناحی بود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
امام جمعه کرمان: در انتخاب معلم نباید دنبال افراد جناحی بود

کرمان - ایرنا - نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان بهره گیری از معلمان فرهیخته را وظیفه سنگینی خواند و گفت: آموزش و پرورش برای تربیت دانش آموزان معلمان لایق و شایسته می خواهد و نباید دنبال افراد جناحی باشد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر کرمان در مصلی امام علی (ع) افزود: روزی کسانی می خواستند سند 2030 را در کشور اجرا کنند و باید مراقب نفوذ دشمن در تمامی عرصه های کشور باشیم.

به گفته وی این سودجویان و افراد نفوذی هیچگاه دست از اهداف خود برنخواهند داشت و این ما هستیم که با برنامه ریزی دقیق از تکرار این موارد باید پیشگیری کنیم.

وی تاکید کرد: امسال در برگزاری جشنواره فیلم فجر دیدیم چطور قلب میلیون ها ایرانی را شکستند؛ باید مراقب افراد نفوذی باشیم که افکار خود را بر جامعه القا نکنند.

امام جمعه کرمان همچنین با اشاره به گرامیداشت روز امورتربیتی تصریح کرد: تربیت اسلامی سه ضلع دارد؛ نخست پدر و مادر، دوم معلم که باید الگویی در همه زمینه باشد و سومین ضلع محتواست.

وی اظهار داشت: پدر و مادر در خانه و معلم و مربیان تربیتی در جامعه و مدرسه، تاثیرگذارترین افراد تشکیل دهنده شیوه ارتباط و تربیت فرزندان محسوب می شوند.

حجت الاسلام علیدادی سلیمانی همچنین با تبریک فرا رسیدن بعثت پیامبر اسلام (ص) افزود: این رخداد برای همیشه اسلام را در درجه بالا قرار و به جاهلیت پایان داد، برنامه های پیامبر توانست جاهلیت را از جامعه بزداید و مبعث آغاز سرازیر شدن نعمت های الهی بر بشریت بود.

امام جمعه کرمان گفت: جابه جایی جایگاه ارزش ها و ضدارزش ها یکی از نشانه های بروز جاهلیت است و اکنون درجهان شاهد آشکار شدن جاهلیت مدرن هستیم.

برچسب‌ها