دوشنبه 24 شهریور 1404

امدادرسانی به 2 هزار نفر در 29 استان / فوت 6 نفر در سیل استان‌های فارس و کرمان

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
امدادرسانی به 2 هزار نفر در 29 استان / فوت 6 نفر در سیل استان‌های فارس و کرمان

ولی پور گفت: از 8 دی تا صبح امروز در 29 استان که متاثر از شرایط جوی بودند، خدماتی را به مردم ارائه کردیم.

باشگاه خبرنگاران جوان - مهدی ولی پور رئیس سازمان امداد ونجات هلال احمر گفت: از 8 دی تا صبح امروز در 29 استان که متاثر از شرایط جوی بودند، خدماتی را به مردم ارائه کردیم.

ولی پور گفت: 87 شهرستان، 49 شهر، 168 روستا، 11 منطقه عشایری و 33 منطقه کوهستانی تحت پوشش نیر‌های امدادی هلال احمر قرار دارند و به بیش از 20 هزار نفر امداد رسانی شد.

به گفته ولی پور، عملیات فنی و رهاسازی را برای حدود نفر 60 انجام شده و 6 نفر از فارس و کرمان جان خود را از دست دادند. 500 تیم عملیاتی و 2500 امدادگر در اختیار مردم قرار دارند. همه شهرستان های استان هرمزگان درگیر شرایط آب و هوایی هستند، اما بیشترین آسیب را شهرستان میناب و روستا‌های آن دیده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان اعلام کرده رانندگان از تردد در مسیرهای آبرو و توقف در حاشیه پل‌ها و رودخانه های فصلی جدا خودداری کنند و بروز هرگونه مشکل در ارائه خدمات جاده‌ای و مشکلات ناشی از انسداد مسیرها را از طریق سامانه 141 اطلاع دهند.

فعالیت سامانه بارشی همراه با رگبار شدید باران همراه با رعد و برق، ریزش تگرگ و تندباد شدید و طوفانی شدن دریا، 14 دی در سراسر هرمزگان شدت می گیرد. شماره تلفن 3171 واحد هشدار سریع اداره کل مدیریت بحران استانداری هرمزگان آماده پاسخگویی به مردم در صورت بروز هرگونه حوادث ناشی از سیلاب و نیاز به امداد رسانی است.