امکان فعالیت مراکز پذیرایی بین راهی در صورت اخذ مجوز
تهران - ایرنا - پلیس نظارت بر اماکن عمومی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: مراکز اقامتی و پذیرایی بین راهی، پایانههای مسافربری، فرودگاهها، ایستگاههای راه آهن و بیمارستانها برای خدماترسانی با رعایت موازین شرعی و حفظ شئون اسلامی، در صورت اخذ مجوز میتوانند فعالیت کنند.
به گزارش ایرنا، پلیس نظارت بر اماکن عمومی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز شنبه با صدور اطلاعیهای ضمن تبریک سالروز میلاد با سعادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع)، آرزوی قبولی طاعات و عبادات در شبهای پر فضیلت قدر و تشکر و قدردانی ازمردم مومن و روزه دار که با پایبندی به احکام شرع مقدس و قوانین، یاریگر خدمتگزاران خود در انتظامی کشور هستند، یادآور میشود: طبق اصل هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، دعوت به خیر، امر به معروف و نهی از منکر وظیفهای همگانی و متقابل بر عهده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت است برهمین اساس از عموم مردم عزیز و دین دار برای تعظیم و تکریم شعائر اسلامی دعوت به همکاری در این ماه مبارک می کند.
مراکز اقامتی و پذیرایی بین راهی، پایانه مسافربری، فرودگاه ها، ایستگاههای راه آهن و بیمارستانها به منظور ارائه خدمات به مسافران و افرادی که دارای عذر شرعی میباشند، با رعایت موازین شرعی و حفظ شئون اسلامی، در صورت اخذ مجوز ویژه ماه مبارک رمضان میتوانند فعالیت کنند.
رستورانها، اغذیه فروشیها، چایخانهها، آبمیوه و بستنی فروشیها و اصناف مرتبط با پذیرایی عمومی مجاز به فعالیت از سحر تا افطار نبوده و در صورت مشاهده برابر قانون برخورد، واحد مربوطه پلمب و به مراجع قضائی معرفی خواهند شد.
روزه خواری در ملاءعام و تظاهر به آن از مصادیق فعل حرام بوده و طبق ماده 638 قانون مجازات اسلامی، مشمول مجازات میشود؛ بنابراین تظاهر به روزهخواری جرم مشهود تلقی و با مرتکبین برابر قانون برخورد خواهد شد. 1352