امیر سرتیپ واحدی: نیروی هوایی ارتش در آینده نزدیک در لبه دانش هوایی میایستد
![امیر سرتیپ واحدی: نیروی هوایی ارتش در آینده نزدیک در لبه دانش هوایی میایستد](https://media.farsnews.ir/Uploaded/Files/Images/1401/11/20/14011120001168_Test_PhotoN.jpg)
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در دیدار با فرماندهان و معاونان این نیرو، ضمن تبریک 19 بهمن ماه روز نیروی هوایی ارتش، اظهار کرد: نیروی هوایی ارتش به عنوان یک نیروی پیشگام و مردمی همواره در صدد تعالی و رشد روز افزون است. چراکه قدرت نظامی و عملیاتی هر کشوری در گرو تقویت قدرت هوایی و بازدارندگی آن کشور است.
وی افزود: بر همین اساس نیروی هوایی ارتش با عزمی راسخ و با استفاده از ظرفیتهای نخبگان و صنعتگران جوان ایرانی میکوشد تا در آیندهای نه چندان دور بتواند در لبه دانش هوایی ایستاده و بار دیگر شعار ما می توانیم را تحقق بخشد.
فرمانده نیروی هوایی ارتش، خطاب به فرماندهان و معاونان این نیرو تصریح کرد: تمامی شما عزیزان به عنوان موتور محرکه نیروی هوایی ارتش باید از جایگاه خود به نحو احسن در مسیر ارتقاء توانمندیها و دستاوردهای نهاجا استفاده کنید تا بتوانیم به نیرویی دانشمند در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دست یابیم.
امیر خلبان واحدی خاطر نشان کرد: امروز قدرت بازدارندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در سطح بالایی است، به طوری که دیگر هیچ کشوری نمی تواند به خود جرات نزدیک شدن به مرزهای ایران اسلامی را دهد و این نتیجه پایمردی، ایستادگی و اعتماد به درون است.
پایان پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدارتش جمهوری اسلامی ایران
حمید واحدی
نیروی هوایی ارتش این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است![امیر سرتیپ واحدی: نیروی هوایی ارتش در آینده نزدیک در لبه دانش هوایی میایستد 2](https://media.farsnews.ir/Uploaded/Files/Images/1399/09/02/13990902001080_Test_PhotoA.jpg)
![امیر سرتیپ واحدی: نیروی هوایی ارتش در آینده نزدیک در لبه دانش هوایی میایستد 3](https://media.farsnews.ir/Uploaded/Files/Images/1400/08/05/14000805000759_Test_PhotoA.jpg)