انبارلویی: لاجوردی رگههای نفاق را شناسایی کرده بود / چرا پرونده انفجار دفتر نخست وزیری پیگیری نشد؟
کاظم انبارلویی معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی حوزه احزاب خبرگزاری دانشجو، با اشاره بر اینکه منافقین در سال 1360 از چهره واقعی خودشان رونمایی کردند، اظهار داشت: در حدود 17 هزار نفر از هموطنانمان به دست گروههای تروریستی از جمله منافقین به شهادت رسیدند و از علمای تراز اول کشور، نخبگان حوزه و دانشگاه تا مردم عادی را از زیر تیغ ترور خود گذراندند. وی با تأکید بر...
کاظم انبارلویی معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی حوزه احزاب خبرگزاری دانشجو، با اشاره بر اینکه منافقین در سال 1360 از چهره واقعی خودشان رونمایی کردند، اظهار داشت: در حدود 17 هزار نفر از هموطنانمان به دست گروههای تروریستی از جمله منافقین به شهادت رسیدند و از علمای تراز اول کشور، نخبگان حوزه و دانشگاه تا مردم عادی را از زیر تیغ ترور خود گذراندند.
وی با تأکید بر اینکه سازمان مجاهدین خلق (منافقین) در دوران دفاع مقدس، علیه ملت ایران وارد جنگ شد، گفت: این جریان نفاق، منطقی برای پاسخگویی به مطالبات مردم نداشت و چون از آمریکا دستور میگرفت، دست به ترور و به قول خودشان جنگ مسلحانه علیه ملت ایران زد و بعد از رسوایی به حزب بعث عراق پناهنده شد.
این فعال سیاسی اصولگرا افزود: یکی از وحشتناکترین جنایتهای این سازمان، انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و دفتر نخستوزیری بود که به ترتیب کلاهی و کشمیری عاملان این حادثه تروریستی بودند. کشمیری عضو سیاه (سازمان اطلاعات برونمرزی غیرنظامی دولت آمریکا) و سازمان مجاهدین خلق (منافقین) بود.
انبارلویی با اشاره بر اینکه برخیها در آن مقطع زمانی، به امام نامه نوشتند و پیگیر پرونده انفجار نخستوزیری را به صلاح ندانستند، گفت: افراد شاخصی جز متهمان ردیف اول و دوم این پرونده بودند که در دولت هم حضور داشتند و بالاخره با کلی فشار سیاسی، ادامه روند پیگیری این پرونده، نیمهکاره ماند و به مسئله نفوذ از طریق منافقین در بدنه دولت پرداخته نشد.
وی با بیان اینکه دو احتمال برای این عدم پیگیری پرونده وجود دارد، افزود: احتمال نخست آن است که افرادی که کشمیری را در جایگاههای امنیتی قراردادند، نسبت به منافق بودن وی غفلت داشتند. احتمال دوم آن است که متهمان این پرونده خود بخشی از این جریان نفاق بودند و توانستند مانع پیگیری این پرونده شوند. حوادثی که در دهه 70 و 80 مانند فتنه 78 و 88 رخداد، گویا آن است که صحت احتمال دوم بیشتر است.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی بیان داشت: دادستان وقت شهید لاجوردی مسئول پیگیری این حادثه بود که با فشارهای موجود، پرونده به سرانجام نرسید. شهید لاجوردی در وصیتنامه خود، آدرسی از «منافقین انقلاب» میدهد و این افراد را خطرناکتر از منافقین (مجاهدین خلق) میخواند.
انبارلویی با تأکید بر اینکه شهید لاجوردی به علت حضورش در زندانهای زمان شاه، رگههای نفاق و کفر را شناسایی کرده بود، عنوان کرد: وی در سال 60 و انهدام جریان نفاق و زدن خانههای تیمی منافقین نقش فوقالعاده مهمی داشت و اعضای این سازمان از وی کینه عمیقی داشتند.