پنج‌شنبه 8 آذر 1403

انتقاد بابایی‌اقدم از محیط زیست استان آذربایجان شرقی / سرمایه‌گذاری در تبریز مفهوم ندارد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
انتقاد بابایی‌اقدم از محیط زیست استان آذربایجان شرقی / سرمایه‌گذاری در تبریز مفهوم ندارد

جلسه امروز شورای شهر تبریز با بررسی گزارش شهرداری در خصوص سرمایه گذاری و تصویب سلامت اداری به تصویب رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، حجت الاسلام رسول برگی در جلسه امروز شورای شهر تبریز مطالبه گری را اصلی ترین رسالت دانشجویان خواند و گفت: وجود دانشجویان مطالبه گر در جامعه مثبت است و باید از ظرفیت دانشجویان مطالبه گر در تمام حوزه‌ها استفاده شود.

بود و نبود اداره کل محیط زیست چه فرقی به حال مردم دارد؟

فریدون بابایی اقدم هم در خصوص موضوع آلودگی شهر تبریز اظهار داشت: کاش بحث آلودگی در دستور جلسه قرار می‌گرفت زیرا امروز مهمترین معضل مردم تبریز آلودگی است.

وی ادامه داد: بعد از دو روز بارش باران و برف امروز در ایستگاه کجوار در نزدیکی پتروشیمی‌شاهد آلودگی بودیم؛ در حالیکه ما بند 20 را درباره مشاغل مزاحم داریم تا به امروز شورا در رابطه با آلودگی هوا کسی را محکوم نکرده است.

عضو شورای شهر تبریز تاکید کرد: وقتی علی رغم تذکر مسئولین استان به موضوع آلودگی هوا اهمیتی داده نمی‌شود بود و نبود اداره کل محیط زیست چه فرقی به حال شهروندان دارد؟

در ادامه دستور جلسه اول یعنی گزارش شهرداری در خصوص سرمایه گذاری و مشارکت مردمی‌بررسی شد که رضا جمالی در این خصوص عنوان کرد: برخی از پروژه‌ها از دوره چهارم و پنجم ناقص مانده است که باید آنها تکمیل شوند.

وی ادامه داد: در خصوص سیاست‌ها تشویقی برای سرمایه گذاران قانون وجود دارد و همچنین شیوه نامه سرمایه گذاری و اطلس سرمایه گذاری هم وجود دارد.

سرمایه گذاری در تبریز مفهوم ندارد

روح الله دهقان نژاد با بیان اینکه بحث سرمایه گذاری در تبریز مفصل است، گفت: در تبریز موضوعی به نام سرمایه گذاری مفهوم ندارد چون سیاستی در این راستا وجود ندارد و قراردادهای گذشته امروز در دادگاه خلع ید می‌شوند.

وی ادامه داد: اگر امروز کسی این موضوع را ببیند از سرمایه گذاری دست خواهد کشید زیرا بعد از عقد قرار نمی‌داند چه خواهد شد. البته اهلیت سرمایه گذار هم معلوم نیست چگونه احصاء می‌شود که امروز بهترین نقاط شهر در دست چند نفر است.

عضو کمیسیون سرمایه گذاری خاطرنشان کرد: یک پروژه در منطقه دو بخاطر امضای دو کارمند راکد مانده و بانک می‌خواهد خانه سرمایه گذار را مصادره کند در حالیکه این فرد 20 میلیارد عوارض پرداخت کرده است.

روح الله رشیدی هم در این خصوص اظهار داشت: پروژه‌های نیمه تمام عمرانی هستند و باید حجم سرمایه گذاری و خروجی آنها مشخص شود تا بدانیم چقدر هزینه در اثر بی ضابطگی به شهر و شهرداری تحمیل شده است.

فریدون بابایی اقدم هم با بیان اینکه نقش شهرداری در سرمایه گذاری کلیدی است، گفت: تدوین اساسنامه در این حوزه کار بزرگی به شمار می‌آید.

باید پروژه‌های راکد تعیین تکلیف شوند

عباس رنجبر، شهردار تبریز در این خصوص عنوان کرد: سرمایه گذاری در تبریز از سال 73 شروع شده و افت و خیزهایی داشته اما امروز که می‌بینیم بهره‌ای از آن نبرده‌ایم.

وی ادامه داد: باید در دو بازه کوتاه و بلند مدت برنامه ریزی کنیم؛ در کوتاه مدت پروژه‌های راکد را تعیین تکلیف کنیم و در بلند مدت هم اگر همین تعیین تکلیف انجام نشود، سرمایه گذار به شهر نمی‌آید.

شهردار تبریز در خصوص تشکیل سازمان سرمایه گذاری ابراز داشت: ما با حضور در وزارت کشور آنها را قانع کردیم که در این چهار سال اتفاقی برای شهر نیفتاده و آنها هم قانع شدند که هدف از تاسیس این سازمان ایجاد ساختار مناسب در مناطق و سازمان‌ها برای ارائه فرصت‌های گردشگری است.

چرا شرکت عمران و توسعه حسابرسی نشده است؟

دستور جلسه دوم بررسی مصوبه کمیسیون برنامه و بودجه در خصوص واگذاری حسابرسی سازمان آرامستان ها، حمل بار و تاکسیرانی بود که علیرضا نوای باغبان گفت: برای سه سازمان به دلیل اینکه حسابرس انصراف داده باید حسابرس جدید انتخاب شود.

وی در پاسخ به سوال یکی از اعضا عنوان کرد: تا به امروز شرکت عمران و توسعه شهرداری تبریز حسابرسی نشده است و نمی‌دانیم که دلیل آن چیست.

این دستور جلسه با رای اکثریت اعضا به تصویب رسید.

طرح سوت زنی با نام جدید در شورا

دستور جلسه بعدی بررسی مصوبه کمیسیون ارزیابی، تحقیق و نظارت با موضوع طرح صیانت از سلامت اداری بود که دهقان نژاد در خصوص آن اظهار داشت: طرح صیانت از سلامت اداری با نگاه به اسناد بالادستی تهیه شده است و شناسایی حفره‌های فساد و ناامنی رابطه بین مفسدین و حمایت از افرادی که فساد را گزارش می‌دهند از برنامه های این طرح است.

وی ادامه داد: در این طرح افراد به صورت ناشناس و یا شناس پیام می‌دهند و مشخصات گزارش دهنده محرمانه خواهد بود.

محمدحسن اسوتچی در این خصوص گفت: امیدوارم این طرح نتایج مثبتی داشته باشد، اگر تشکیلات مرتبط وظایف خود را به درستی انجام دهند نیاز به چنین طرح هایی نبود.

با افرادی که حیثیت شورا را لکه دار می‌کنند، برخورد شود

احد صادقی هم در این خصوص عنوان کرد: تکیه کلامی‌در مناطق به گوش می‌رسد که دستت هرجا بند است، برو همانجا! خواهشمندم با افرادی که اینگونه حیثیت شهرداری را لکه دار می‌کنند، برخورد شود.

حجت الاسلام برگی هم با بیان اینکه طرح سوت زنی در برخی از شهرهای کشور در حال اجراست، ابراز داشت: اینکه مدیر یک نهاد نظارتی چندین میلیون برای اتاق خود هزینه کند و هرکسی اعتراضی داشته باشد با هتاکی پاسخ دهد که دستت را هرجا که بند است، بگذار درست نیست و باید جلوی این افراد گرفته شود.

وی ادامه داد: نیاز است نهادی باشد تا مردم، رئیس و کارمند شجاعت داشته باشند که آنجا حذفشان را بزنند و از چیزی نترسند.

رنجبر، شهردار تبریز هم در این خصوص اظهار داشت: من هم با این طرح موافقم ولی باید فرآیندها مشخص شود تا شاهد حجم گسترده‌ای از پیام‌ها نباشیم، تا زمانیکه این موارد به نقطه تشخیص نرسیده قابلیت اجرایی ندارد.

در نهایت کلیات طرح سلامت اداری که پیش از این با نام سوت زنی ارائه شده بود به تصویب اعضای شورا رسید.

انتهای پیام /