یک‌شنبه 18 آبان 1404

انتقاد زیدآبادی از نصب مجسمه والرین در ورودی تهران / از هر میراث تاریخی فقط جنبه‌های آزاردهنده‌اش را می‌پسندند و ترویج می‌کنند!

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
انتقاد زیدآبادی از نصب مجسمه والرین در ورودی تهران / از هر میراث تاریخی فقط جنبه‌های آزاردهنده‌اش را می‌پسندند و ترویج می‌کنند!

اقتصادنیوز: احمد زیدآبادی در واکنش به نصب مجسمه والرین نوشت: پایتختی که از هوای پاک و آب مورد نیاز شهروندان محروم است، انتخاب چنین مجسمه‌ای از میان دهها میراث ارزشمند ملی و تاریخی برای نصب در ورودی شهر، چیزی جز کژفهمی بنیادین از امر حکمرانی به بیننده القاء می‌کند؟

به گزارش اقتصادنیوز، احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح طلب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

به جای منشور کورش!

قرار است مجسمه زانو زدن والریانوس امپراتور روم شرقی - بیزانس - در مقابل شاپور اول، پادشاه ساسانی در ورودی تهران، توسط شهرداری نصب شود.

متأسفانه ما با جماعتی در کشورمان روبرو هستیم که از هر میراث تاریخی فقط همان جنبه‌های آزاردهنده‌اش را می‌پسندد و ترویج می‌کند!

حالا هم که "ملی‌گرایی" این جماعت گُل کرده است، به جای آنکه مثلاً مجسمه‌ای از همان منشور کورش کبیر را در مکان‌های عمومی به نمایش بگذارند، به سراغ زانو زدن امپراتور والریانوس در مقابل شاپور اول رفته‌اند که به جای آنکه مایه مباهات باشد، از نقطه نظر اخلاق ملی و دینی ایرانیان، نشانه غرور و تکبر ناپسند و نوعی بی‌ظرفیتی ناشی از غلبه بر رقیب است!

پایتختی که از هوای پاک و آب مورد نیاز شهروندان محروم است، انتخاب چنین مجسمه‌ای از میان دهها میراث ارزشمند ملی و تاریخی برای نصب در ورودی شهر، چیزی جز کژفهمی بنیادین از امر حکمرانی به بیننده القاء می‌کند؟

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
انتقاد زیدآبادی از نصب مجسمه والرین در ورودی تهران / از هر میراث تاریخی فقط جنبه‌های آزاردهنده‌اش را می‌پسندند و ترویج می‌کنند! 2