دوشنبه 11 فروردین 1404

انجام 3.5 میلیون نفر سفر دریایی در 2 هفته اول سفر‌های نوروزی 1404

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
انجام 3.5 میلیون نفر سفر دریایی در 2 هفته اول سفر‌های نوروزی 1404

سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفر‌های نوروزی، از انجام 3.5 میلیون نفر سفر دریایی در 2 هفته اول سفر‌ها 1404 بدون هرگونه حادثه خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، اله مراد عفیفی پور مدیرکل امور دریایی و سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به گزارش عملکرد دو هفته اول طرح تسهیل سفر‌های نوروزی 1404 اظهار کرد: در این مدت بالغ بر 3.5 میلیون نفر سفر گردشگری و مسافری در سواحل شمال و جنوب کشور بدون هرگونه حادثه‌ای انجام شد و در همین مدت هم حدود 500 هزار دستگاه خودرو از سرزمین اصلی به جزایر و بالعکس توسط لندینگ کرافت‌ها جابه‌جا شدند.

وی به حضور24 ساعته ناظرین دستگاه‌های اجرایی و نظارتی بر فعالیت سازمان بنادر و دریانوردی در سواحل شمالی و جنوبی کشور اشاره کرد و گفت: مردمی که سفر‌ها و گردشگری دریایی را طی روز‌های آغازین سال نو انتخاب کردند در کمال صحت و سلامت و با آرامش خاطر از ظرفیت‌های سازماندهی و ایجاد شده استفاده کردند.

سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در سفر‌های نوروزی 1404 با اشاره به 72 ساعت شرایط نامساعد جوی در سواحل جنوبی کشور طی روز‌های گذشته گفت: در راستای اطلاع رسانی مناسب که طی مدت مذکور صورت گرفت و نیز توجه مردم به اطلاعیه‌های سازمان بنادر و دریانوردی در آن ایام که در ارتباط مستمر با سازمان هواشناسی و ادارات تابعه در سطح استان‌ها انجام گرفت، خدمات گردشگری به طور موقت گردشگران قطع شد و از بروز هرگونه اتفاق خاصی جلوگیری شد.

عفیفی پور در ادامه به ساماندهی ایجاد صف برای جابه‌جایی گردشگران که قصد سفر با خودرو داشتند اشاره کرد و گفت: این اتفاق همزمان با وقوع شرایط نامساعد جوی رخ داد که ساماندهی شد و بعد از بازگشایی مسیر‌ها و تردد‌ها طبق روال انجام شد.

وی در ادامه به مردم توصیه کرد از سوار شدن بر قایق‌های غیر مجاز که تبلیغات گسترده‌ای هم در فضای مجازی انجام می‌دهند و برای جابه‌جایی ایمنی و شرایط کامل را ندارند، اجتناب کنند.

عفیفی پور افزود: گردشگران و مسافران دریایی حتما از نقاط گردشگری و شناور‌های مجاز استفاده کنند که علاوه بر برخورداری از شرایط ایمن و خدمات استاندارد با نرخ کرایه‌های منصفانه و از پیش تعیین شده، تحت رصد مراجع نظارتی و از نظر فنی مورد تایید سازمان بنادر و دریانوردی قرار دارند.