چهارشنبه 7 آبان 1404

انجام 588 عملیات امدادونجات در سراسر کشور طی هفته گذشته

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
انجام 588 عملیات امدادونجات در سراسر کشور طی هفته گذشته

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از انجام 588 عملیات امدادونجات در سراسر کشور طی هفته گذشته توسط امدادگران این جمعیت خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی سازمان امداد و نجات؛ بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر، درباره عملکرد این سازمان از 30 مهر تا 6 آبان 1404 گفت: در مجموع 588 حادثه در سامانه‌های شبکه امداد و نجات کشور ثبت شده است که طی آن 627 نفر از خدمات امدادی بهره‌مند شده‌اند.

وی افزود: در این مدت، 323 نفر از مصدومان حوادث به مراکز درمانی منتقل شدند، 190 نفر به‌صورت سرپایی در محل درمان شدند و 43 عملیات نجات فنی انجام شد. همچنین در 27 مورد عملیات، افراد جان‌باخته رهاسازی شدند.

وی با اشاره به خدمات اجتماعی و حمایتی امدادگران هلال‌احمر ادامه داد: در این هفته 17 نفر اسکان اضطراری یافتند، 4 نفر به مناطق امن انتقال داده شدند و 23 نفر نیز اقلام امدادی دریافت کردند.

محمودی تصریح کرد: بر اساس گزارش شبکه امداد و نجات کشور، بیشترین تعداد حوادث در استان‌های مازندران (71 حادثه)، اصفهان (65 حادثه) و فارس (43 حادثه) به ثبت رسیده که بیشترین مصدومان انتقالی در استان‌های اصفهان با 41 نفر، مازندران با 30 نفر و آذربایجان غربی با 26 نفر گزارش شده است. درمان سرپایی نیز بیشترین مورد را در تهران با 56 نفر، مازندران با 53 نفر و اصفهان با 23 نفر داشته است.

به گفته رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، بیشترین آمار نجات و رهاسازی مصدومان و فوتی‌ها در استان‌های کرمان (17 نفر)، فارس (10 نفر) و سیستان و بلوچستان (6 نفر) به ثبت رسیده است.

بابک محمودی اظهار کرد: در محور‌های برون‌شهری کشور طی هفته گذشته 380 حادثه ترافیکی رخ داده است که در جریان آن 240 مصدوم به مراکز درمانی منتقل و 52 مصدوم نیز در محل حادثه درمان شدند؛ که بیشترین حوادث ترافیکی مربوط به استان‌های اصفهان (42 حادثه)، آذربایجان غربی (27 حادثه) و فارس (24 حادثه) بوده، همچنین بیشترین مصدومان انتقالی در استان‌های اصفهان (27 نفر)، آذربایجان غربی (26 نفر) و البرز (21 نفر) گزارش شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به حوادث کوهستان گفت: در بازه زمانی 30 مهر تا 6 آبان 1404، 18 مورد حادثه کوهستان در کشور رخ داده که طی آن 20 نفر حادثه‌دیده و 10 نفر مصدوم شدند. بیشترین حوادث کوهستان در استان‌های فارس (4 حادثه)، خراسان رضوی (3 حادثه) و کرمانشاه (3 حادثه) ثبت شده که بیشترین افراد حادثه‌دیده نیز در فارس و کرمانشاه (هرکدام 4 نفر) و خراسان رضوی (3 نفر) گزارش شده‌اند.

محمودی در پایان خاتمه کرد: تیم‌های امدادی و عملیاتی جمعیت هلال‌احمر با آمادگی کامل در سراسر کشور مستقر هستند تا در صورت وقوع هرگونه حادثه، در کوتاه‌ترین زمان ممکن خدمات امدادی را به هموطنان‌مان ارائه کنند.