انصارالله برای اسرائیل خط و نشان کشید / در صورت نقض توافق آتش بس، پاسخی شدیدتر خواهیم داد

یک مقام ارشد جنبش انصارالله یمن گفت: در صورت هرگونه نقض آتشبس در نوار غزه، پاسخهایی «شدیدتر و کوبندهتر» علیه اهداف اسرائیلی را در دستور کار قرار خواهد داد.
«حزام الاسد» عضو دفتر سیاسی انصارالله، امروز (یکشنبه)، در گفتوگو با خبرگزاری «اسپوتنیک» تأکید کرد: «اگر اسرائیل به توافق آتشبس در غزه پایبند بماند، ما حملات را متوقف خواهیم کرد.»
او اضافه کرد: «اما اگر تلآویو این توافق را نقض کند، پاسخ ما شدیدتر و قاطعانهتر خواهد بود.»
یک مقام انصارالله نیز روز گذشته اعلام کرده بود که هرگونه توقف عملیات منوط به رفتار اسرائیل در قلمرو غزه است.
در پی آغاز جنگ در نوار غزه در مهرماه سال 1402، یمن به یکی از فعالترین حامیان فلسطینیها تبدیل شده است.
این کشور پس از آغاز جنگ حملات موشکی و پهپادی متعددی را علیه اسرائیل انجام داده است.
این حملات به عنوان اقدامی در حمایت از فلسطینیها و به منظور تحت فشار قرار دادن تلآویو برای پایان دادن به جنگ و محاصره غزه انجام میشد.
اکثر این حملات، اهدافی در جنوب فلسطین اشغالی، به ویژه منطقه ایلات را نشانه گرفتند، اما برخی نیز به سمت مناطق مرکزیتر از جمله تلآویو و فرودگاه بنگوریون شلیک شدند.
این حملات به عنوان یک چالش امنیتی برای اسرائیل تلقی میشدند و واکنشهای نظامی اسرائیل به اهدافی در یمن را در پی داشتند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.