چهارشنبه 6 فروردین 1404

انصارالله: در برابر تجاوزات صهیونیست‌ها به لبنان نظاره‌گر نخواهیم بود

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
انصارالله: در برابر تجاوزات صهیونیست‌ها به لبنان نظاره‌گر نخواهیم بود

اقتصادنیوز: الحوثی گفت: تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف لبنان را دنبال کرده‌اند و این حملات را «غیرموجه» دانست.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن یکشنبه شب با اعلام حمایت قاطع از حزب‌الله و مردم لبنان در برابر هرگونه تجاوز یا تنش گسترده گفت: ما نظاره‌گر نخواهیم ماند.

الحوثی گفت: تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف لبنان را دنبال کرده‌اند و این حملات را «غیرموجه» دانست.

الحوثی افزود: در برابر تجاوزات صهیونیست‌ها به لبنان نظاره‌گر نخواهیم بود. به برادرانمان در حزب‌الله و مردم لبنان می‌گوییم که شما تنها نیستید و ما در مقابه با هرگونه تجاوز در کنار شما هستیم.

رهبر انصارالله تأکید کرد: در هر شرایطی که نیاز به مداخله در کنار برادرانمان در حزب‌الله و مردم لبنان باشد، آماده‌ایم.

خبر مرتبط کابینه اسرائیل به دادستان کل رای عدم اعتماد داد

اقتصادنیوز: رسانه‌های عبری گزارش دادند که همانطور که قبلا اعلام شده بود، کابینه به اتفاق آرا رای به برکناری «گالی بهاراو میارا»، دادستان کل این رژیم داد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
انصارالله: در برابر تجاوزات صهیونیست‌ها به لبنان نظاره‌گر نخواهیم بود 2