شنبه 25 اسفند 1403

انهدام باند سرقت خودرو و جعل اسناد در تهران

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
انهدام باند سرقت خودرو و جعل اسناد در تهران

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام یک باند سرقت و سند نمره خودرو‌های مسروقه در تهران خبر داد و گفت: این متهمان در چندین استان کشور اقدام به سرقت خودرو و فروش آن به اسناد جعلی می‌کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، اظهار داشت: با دریافت گزارشی مبنی بر فعالیت باندی در زمینه سرقت و سند نمره کردن خودرو‌های مسروقه، موضوع به طور ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره دوم پلیس آگاهی قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: بررسی‌های انجام‌شده نشان داد که یک دستگاه خودروی پژو پارس تصادفی که از چرخه استفاده خارج شده بود، توسط افرادی ناشناس خریداری شده و احتمالاً برای انجام اعمال مجرمانه مورد استفاده قرار گرفته است. تحقیقات بیشتر مشخص کرد که این خودرو در مشهد پلاک‌گذاری مجدد شده و با شماره جدید در حال تردد بوده است. مأموران پلیس آگاهی مشهد پس از هماهنگی با مقام قضایی، خودرو را متوقف کردند. بررسی‌های کارشناسان نشان داد که مشخصات اصلی خودرو مخدوش شده و خودرو دارای سابقه سرقت مسلحانه از شهرستان شوش استان خوزستان است.

وی افزود: با کشف این سرنخ، کارآگاهان پلیس آگاهی تحقیقات خود را برای شناسایی و دستگیری اعضای این باند آغاز کردند. بررسی‌های کارآگاهی نشان داد که فردی مظنون به فروش این خودرو با 2 سارق حرفه‌ای سابقه‌دار در ارتباط بوده است. این 2 متهم در سال 1400 به اتهام سرقت مسلحانه خودرو در شهرستان شوش بازداشت شده، اما با وثیقه آزاد شده بودند.

سردار گودرزی گفت: در ادامه تحقیقات، محل اختفای یکی از متهمان در تهران شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی، وی طی یک عملیات غافلگیرانه در محدوده شهرآرا دستگیر شد. متهم ابتدا منکر هرگونه جرم شد، اما با ارائه اسناد و مدارک و استعلام از سامانه‌های پلیس، مشخص شد که وی تعداد زیادی خودروی مسروقه را پس از سند نمره کردن به افراد مختلف در شهر‌های الیگودرز، تهران، مشهد و گنبدکاووس فروخته است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ متذکر شد: متهم در نهایت اعتراف کرد که خودرو‌های مسروقه را از دو فرد دیگر خریداری کرده و پس از انجام تغییرات فنی و جعل اسناد، آنها را به عنوان خودروی سالم به خریداران عرضه می‌کرده است. با تلاش کارآگاهان، تاکنون?? دستگاه خودروی مسروقه که عمدتاً سابقه سرقت مسلحانه از شهر‌هایی مانند الیگودرز، بروجرد، اندیمشک و شوش را داشتند، در استان‌های گلستان، خراسان رضوی و لرستان کشف شده است.

وی افزود: همچنین پلیس آگاهی در عملیات دیگری در شهرستان گنبدکاووس موفق به کشف و توقیف چهار دستگاه خودروی سواری شدند که از این باند خریداری شده بودند. بررسی‌ها نشان داد که 2 عضو اصلی دیگر این باند به دلیل سرقت مسلحانه در زندان دزفول به سر می‌برند.

این مقام ارشد انتظامی گفت: رسیدگی به این پرونده همچنان ادامه دارد و تحقیقات برای شناسایی سایر مرتبطان این باند و کشف خودرو‌های احتمالی دیگر در دستور کار اداره دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارد.

منبع: خبرگزاری پلیس