دوشنبه 1 دی 1404

انهدام باند قاچاق موادمخدر در کرج / کشف 138 کیلوگرم تریاک و حشیش از مخفیگاه متهمان

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
انهدام باند قاچاق موادمخدر در کرج / کشف 138 کیلوگرم تریاک و حشیش از مخفیگاه متهمان

سرهنگ حسنوند از دستگیری 3 سوداگر مرگ در استان البرز خبر داد.

سرهنگ عبدالوهاب حسنوند رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر فعالیت سوداگران مرگ در استان البرز، پرونده‌ای در این خصوص تشکیل و مورد بررسی مأموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب قرار گرفت.

وی افزود: پس از تحقیقات مأموران پلیس، مشخص شد که متهمان با دپوی مواد مخدر در مخفیگاهی در شهر کرج، اقدام به توزیع مواد افیونی در سطح استان‌های البرز و تهران می‌کنند.

سرهنگ حسنوند با اشاره به اخذ نیابت قضایی و اعزام تیمی از مأموران پلیس به محل مورد نظر، تصریح کرد: پس از رصد اطلاعاتی و زیر نظر قرار دادن مخفیگاه متهمان، در عملیاتی ضربتی 3 نفر از سوداگران مرگ دستگیر شدند.

وی افزود: در بازرسی از مخفیگاه متهمان 76 کیلوگرم تریاک و 62 کیلوگرم حشیش کشف شد.

به گفته رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فاتب، پرونده متهمان جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی ارجاع شد.

بیشتر بخوانید:

کشف بیش از 137 کیلوگرم حشیش در عملیات مشترک با فاتب

انهدام باند خانوادگی توزیع موادمخدر در اسلامشهر

137کیلو حشیش در شهریار کشف شد

انتهای پیام /