انیمیشنهای پیشگیری از اعتیاد در آستارا تولید شد
آستارا - ایرنا - اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و نمایندگی جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات در آستارا، برای ترویج فرهنگ مقابله با اعتیاد و پرهیز از مصرف سیگار، فیلمهای انیمیشن یا پویانمایی تولید کردند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا روز سه شنبه در این اداره اظهار کرد: پنج انیمیشن هر کدام به مدت 2 دقیقه با تلاش فریدون سخی کار مسئول امور هنری این اداره و با همکاری نمایندگی جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات، برای پخش در شبکه های اجتماعی تهیه و تدوین شده است.
شاپور تشرینی بیان کرد: در این فیلم ها با استفاده از شخصیت های کارتونی، پیام هایی نظیر خطرات اعتیاد و ضرورت پیشگیری از استعمال مواد مخدر به مخاطبان انتقال داده می شود.
سید رضا میرنظری نماینده جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات در آستارا هم گفت: در انیمیشن ها با بهره گیری از جلوه های ویژه و ادبیات کودک و نوجوان، نسل های نو را به خودداری از مصرف دخانیات توصیه می کنیم.
وی اظهار کرد: حدود 200 شهروند غیرسیگاری و از طبقات مختلف مردم نظیر مسئول اداره، نخبه، ورزشکار، بازاری، فرهنگی، هنرمند و خبرنگار به عضویت افتخاری جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات در آستارا درآمده و کارت عضویت گرفته اند.
پیشتر، فریبرز خورشیدی رئیس اداره بهزیستی آستارا از فعالیت سه کمپ ترک اعتیاد در این شهرستان خبر داده و ضرورت نظارت بیشتر والدین به فرزندان را گوشزد کرده بود.
شهرستان مرزی بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان واقع شده است.
*س_برچسبها_س*